COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Yaeyama Kanko Ferry

Yaeyama Kanko Ferry palvelee suositulla Yaeyama saarilla Japanin Okinawan prefektuurissa. Yhtiön päämaja sijaitsee Ishigakin saarella ja tarjoaa huviretkiä saariston kauniille lahdille sekä valkohiekkaisille rannikoille.

Saaristoon matkaa vuosittain valtavasti ihmisiä joten Yaeyama Kanko Ferry tarjoaa päivittäisen ja kätevän aikataulun. Matkoista osa kestää vain 15 minuuttia. Laivasto on moderni ja vaihtelee suurista rahtitavara-matkustajalaivoista pienempiin huippunopeisiin veneisiin antaen sinulle valinnanvaraa matkustusvaihtoehdoista.

Matkan aikana voit rentoutua tilavassa matkustamossa tai suurella aurinkokannella joista voit ihailla upeita saaristomaisemia. Yaeyama Kanko Ferryllä pääset helposti ja nopeasti mitä parhaimpiin snorklaus ja sukelluskohteisiin. Yhtiön etusijalla on matkojen mukavuus ja turvallisuus, joten voit olla varma, että matkasi sujuu stressittömästi.

Osoitteesta directferries.fi löydät Yaeyama Kanko Ferry aikataulut sekä hinnat ja voit varata Yaeyama Kanko Ferry lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Yaeyama Kanko Ferry vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Yaeyama Kanko Ferry reitit ja satamat

Klikkaa karttaa

Operaattorin Yaeyama Kanko Ferry kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit