COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Yingkou Ferry

Vuonna 2002 perustetusta Yingkou Ferrystä on kasvanut yksi luotettavimmista ja useimmiten käytetyistä laivayhtiöistä Etelä-Koreassa ja Kiinassa. Yhtiön erinomaisuus huomattiin vuonna 2007 jolloin se palkittiin virheettömästä asiakaspalvelustaan. Laivan Incheon-Yingkou reitti on pyörinyt yhtiön perustusvuosista lähtien ja on tarjonnut 28-tunnin matkallaan kätevän tavan matkata Etelä-Koreasta Kiinaan. Reitistä onkin tullut tärkeä portti maiden välisille matkustajille.

Palkittu 394 matkustajan M/V Arafura Lily rakennettiin vuoden 1996 toukokuussa. Laiva on 150 metriä pitkä ja 23 metriä leveä ja siltä löytyy valikoima huoneita kuten hieman kalliimpia kahden hengen huoneita ylellisellä sisustuksella sekä economy-luokan edullisia ja mukavia huoneita.

Laivaan astuessa henkilökunta pitää huolen matkatavaroistasi (joita laivaan saa ottaa 2 per henkilö), jotta lähtöselvityksesi sujuisi mahdollisimman huolettomasti. Ennen joka lähtöä henkilökunta käy läpi laivan turvallisuusmenetelmät varmistaakseen turvallisen ja rentouttavan merimatkan jokaiselle matkustajalle.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Yingkou Ferry -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Yingkou Ferry reitit ja satamat

Operaattorin Yingkou Ferry kaikki reitit