Yingkou Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Yingkou Ferry

Vuonna 2002 perustetusta Yingkou Ferrystä on kasvanut yksi luotettavimmista ja useimmiten käytetyistä laivayhtiöistä Etelä-Koreassa ja Kiinassa. Yhtiön erinomaisuus huomattiin vuonna 2007 jolloin se palkittiin virheettömästä asiakaspalvelustaan. Laivan Incheon-Yingkou reitti on pyörinyt yhtiön perustusvuosista lähtien ja on tarjonnut 28-tunnin matkallaan kätevän tavan matkata Etelä-Koreasta Kiinaan. Reitistä onkin tullut tärkeä portti maiden välisille matkustajille.

Palkittu 394 matkustajan M/V Arafura Lily rakennettiin vuoden 1996 toukokuussa. Laiva on 150 metriä pitkä ja 23 metriä leveä ja siltä löytyy valikoima huoneita kuten hieman kalliimpia kahden hengen huoneita ylellisellä sisustuksella sekä economy-luokan edullisia ja mukavia huoneita.

Laivaan astuessa henkilökunta pitää huolen matkatavaroistasi (joita laivaan saa ottaa 2 per henkilö), jotta lähtöselvityksesi sujuisi mahdollisimman huolettomasti. Ennen joka lähtöä henkilökunta käy läpi laivan turvallisuusmenetelmät varmistaakseen turvallisen ja rentouttavan merimatkan jokaiselle matkustajalle.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Yingkou Ferry -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.