Zante Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Zante Ferries

Zante Ferries, aiemmin Cyclades Ferriesinä tunnettu yhtiö, operoi säännöllisesti Kreikan Killinin ja Piraeuksen kaupungeista sen suosituimpaan saaristoon Kykladeille ja Jooniansaarille.

Vuosien merenkulun kokemuksella Piraeuksen ja Aegean välillä, Zante Ferriesistä on kasvanut yksi Kreikan suurimmista laivayhtiöistä ja kantaa vuosittain tuhansia matkustajia. Yhtiön laivasto koostuu kolmesta suuresta laivasta, Dionysios Solomos, Andreas Kalvos ja Adamantios Korais, jotka tarjoavat valikoiman mukavuuksia. Niiden hytit ovat moderneja ja tyylikkäitä ja vaihtelevat deluxe trandardista economy-luokkaan. Laivojen kahviloissa ja ravintoloissa voit nauttia herkullisia kevyitä annoksia, tai ostaa pientä purtavaa sekä virvokkeita.

Laivojen suurten kokojen ansiosta niille mahtuu myös ajoneuvoja suurista pieniin autoihin ja moottoripyöriin. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita sekä ilmaisia! Laivalta löytyy lemmikkitarhoja, mutta pienemmät lemmikkieläimet saa ottaa myös ulkoilmakannelle. Jokaisella lemmikkieläimellä tulee kuitenkin olla Euroopan Unionin lemmikkieläinpassi.

Osoitteesta directferries.fi löydät Zante Ferries aikataulut sekä hinnat ja voit varata Zante Ferries lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Zante Ferries vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Zante Ferries matkassa

Operaattorin Zante Ferries kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.