adria_ferries_michela

Michela

Adria Ferries ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Adria Ferries eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Rakennettu vuonna 1991, Michela voi kuljettaa jopa 830 matkustajaa ja 221 ajoneuvoa. Laivalla löydät löydät lukuisia hyttejä, itsepalveluravintolan, lukuisia baareja, uima-altaan ja tax free–myymälän.

Hytit / Lepotuolit

Michelalla on tarjolla valikoima hyttimajoitusta. Kaikki hytit ovat kylpyhuoneella varustettuja ja sijaitsevat yläkannella.

Ostokset

Laivalla löydät duty free-myymälän, jossa on myynnissä laaja valikoima hajuvesiä, savukkeita, oluita, viiniä, väkeviä alkoholijuomia, makeisia ja vaatteita erittäin edulliseen hintaan.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Michela oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Michela laivalla

adria_ferries_michela_outside

Operaattorin Adria Ferries muita laivoja

Michela arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!