Adria Ferries

Adria Ferries tarjoaa Adrianmeren ylittäviä lauttayhteyksiä Italian Anconasta, Barista ja Triestestä Durresiin, joka on Albanian toiseksi suurin kaupunki.

Adria Ferries, joka palvelee pitkäaikaisella meriväylällä Italian ja Albanian välillä, perustettiin vuonna 2004. Yhtiö on kuljettanut yli kaksi ja puoli miljoonaa matkustajaa sekä 700 000 ajoneuvoa. Vuoteen 2014 mennessä yhtiö tunnistettiin markkinajohtajana kahden valtion välisessä lauttaliikenteessä, ja sillä oli yksi suurimmista laivueista kapasiiteetin suhteen.

AF Michela, jota ennen kutsuttiin Conero Rivieraksi, oli Adria Ferriesin laivueen ensimmäinen laiva, jolle mahtuu yli 800 matkustajaa. AF Claudia, joka on yksi Adrianmeren suurimmista lautoista, pystyy kantamaan yli 1 500 matkustajaa 280 luksushytissään. AF Franceska liittyi laivueeseen vuonna 2009 Bari-Durres-reitille. Sitä seurasivat AF Marina vuonna 2012, ja Aurelia kaksi vuotta myöhemmin.

Tarkastele Adria Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Adria Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Adria Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Adria Ferries reitit ja satamat

Operaattorin Adria Ferries matkassa

Operaattorin Adria Ferries kaikki reitit