COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Aegeon Pelagos

Kreikan lauttaoperaattori Anek Linesin tytäryhtiö, Aegeon Pelagos, tarjoaa reittejä Kreetan, Kykladien ja Dodekanesian saarten välillä. Ylityksiä tehdään myös kaupungeista, kuten Piraeuksesta ja Heraklionista.

Aegeon Pelagos, tai paikallisten mukaan Aigaion Pelagos, on toiminut eteläisellä Egeanmerellä vuodesta 2010 lähtien. Sen kehuttava laivasto sisältää kahdeksan suurta ja modernia lauttaa, jotka tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita palveluja.

Heidän nykyaikaisten alustensa kyydissä koet korkeinta asiakaspalvelua Aegeon Pelagos miehistöltä ylellisessä ympäristössä, matkaten samalla maan houkuttelevimmille saarille. Voit myös valita tyylikkäässä hytissä rentoutumisen, itsepalveluravintolassa paikallisruuan maistelun ja kreikkalaiseen viinikulttuuriin tutustumisen väliltä matkasi aikana.

Aegeon Pelagoksen kanssa matkustaen historia-rikkaiden Dokanesian saarten, karun kauniiden Kykladien ja ihanan ainutlaatuisen Kreetan välillä hyppiminen ei siis voisi olla helpompaa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Aegeon Pelagos -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Aegeon Pelagos -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Aegeon Pelagos kaikki reitit