anek_lines_hellenic_spirit

Hellenic Spirit

Anek Lines toimii satamien Igoumenitsa Ancona & Patras Ancona välillä

Vuonna 2001 rakennettu Hellenic Spirit on Anek Linesin modernein alus, jonka keskinopeus on 32 solmua. Alukseen mahtuu 1850 matkustajaa ja 670 ajoneuvoa. Kuten modernilta laivalta voi odottaa, palveluja on paljon. Matkustajien nautittavana on a la carte ravintola, avokansiuima-allas, yökerho, putiikki, muutamia baareja sekä muita palveluja viihdyttämässä asiakkaita.

Hytit / Lepotuolit

Aluksella on kahden, kolmen ja neljän pedin hyttejä, jotka vaihtelevat perushyteistä luksushytteihin. 325 lentomatkustustyylistä istuinta on etukäteenvarattavissa niille, jotka eivät halua matkustaa hytissä. Lisäksi Hellenic Spiritin yksi kansi toimii leirintäalueena niille, jotka haluavat yöpyä asuntovaunussaan matkan aikana (tämä vaihtoehto täytyy varata etukäteen).

Ravintolat

Hellenic Spiritin a la carte ravintolalle on myönnetty kreikkalaisen ruokakulttuurin sertifikaatti, eikä ravintola jätä yhtään pettynyttä asiakasta tuoreidein raaka-aineiden ja avaran viinilistansa ansiosta. Aluksella on myös itsepalveluravintola, jossa ruoka on esillä vitriineissä. Jos haluat vain rentoutua meren ja juoman äärellä, voit ravintoloiden sijaan valita yhden Hellenic Spiritin baareista.

Muut palvelut

Langaton Internet on käytössä koko laivassa, ja palveluihin kuuluu myös Internetkahvila jossa matkustajat voivat surffata Internetissä. Pankkiautomaatista saa nostettua rahaa tarpeen tullessa.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Hellenic Spirit oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Hellenic Spirit laivalla

anek_lines_hellenic_spirit_2_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_outside_cabin anek_lines_hellenic_spirit_reception_area anek_lines_hellenic_spirit_reception_seating anek_lines_hellenic_spirit_restaurant anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_area anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_entrance anek_lines_hellenic_spirit_shop anek_lines_hellenic_spirit_stairwell

Operaattorin Anek Lines muita laivoja

Hellenic Spirit arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!