Agios Kirikos
Fournoi
Lautat maahan Egean saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Agios Kirikos satamaan Fournoi

Ikaria ja Egean saaret yhdistyvät reitillä Agios Kirikos Fournoi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Dodekanisos Seaways -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 minuuttia samalla kun Blue Star Ferries reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 25 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 3 ylitystä viikko reitillä Agios Kirikos Fournoi kohteiden Ikaria ja Egean saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Agios Kirikos satamaan Fournoi

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ikaria - Egean saaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Agios Kirikos - Fournoi?

Lautan ylitysaika Agios Kirikos - Fournoi on noin 22m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Agios Kirikos - Fournoi?

Agios Kirikos to Fournoi lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Agios Kirikos - Fournoi on 20 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Agios Kirikos - Fournoi?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Agios Kirikos ja Fournoi välillä. Nämä ovat
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Agios Kirikos - Fournoi?

Varaa lautat reitiltä Agios Kirikos kohteeseen Fournoi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Agios Kirikos - Fournoi?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Agios Kirikos - Fournoi
  • Blue Star Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Agios Kirikos - Fournoi?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Agios Kirikos ja Fournoi välillä
  • Blue Star Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Agios Kirikos - Fournoi?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Blue Star Ferries

Mikä on etäisyys Agios Kirikos ja Fournoi välillä?

Etäisyys Agios Kirikos ja Fournoi välillä on noin 11 meripeninkulmaa.

Agios Kirikos opas

Agios Kirykos on kaupunki ja entinen kunta Ikarian saarella Pohjois-Egeanmerellä Kreikassa. Saari on saanut nimensä Kreikan mytologian Icarukselta, Daedaluksen pojalta joka putosi mereen sen lähettyvillä. Kamboksen kylässä sijaitseva arkeologinen museo seisoo kukkulalla joka oli muinoin Oinoen linnoitus, ja sen vieressä on Agia Irini, Ikarian vanhin kirkko. Museossa on yli 250 esinettä, mukaanlukien neoliittisiä työkaluja, keramiikka-aluksia, savipatsaita, pylväitä, kolikoita ja veistettyjä hautakiviä.
Ikarialta on lauttayhteys Piraeuksen ja Rafinan satamiin. Voit myös vierailla lähellä olevilla Kykladien saarilla Syroksella, Tinoksella, Mykonoksella ja Androksella. Ikarialta menee lautta myös Rodokselle. Matka-aika Ikarialle voi olla 7–9,5 tuntia tai 5,5–6,5 tuntia Highspeed-lautalla, riippuen kuinka monessa satamassa lautta pysähtyy matkalla.


Fournoi opas

Kreikan saari Fournoi on pienten saarten saaristo pohjois-Egeanmerellä. Saari sijaitsee saarten Ikaria, Samos ja Patmos välissä. Saarella on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Antiikin löytöjä on hajallaan saarella, Ionialaiselta, klassiselta ja hellenistiseltä ajalta. Näitä ovat Cyclopean muuri, jossa on jälkiä Akropolista, muinaisen temppelin Kamarin rauniot ja tuhoutuneiden kotien jäänteet merenpohjassa, Poseidonin pyhäkkö Agia Triada Chryssomiliassa ja muinainen Petrokopion louhos. Fournoi oli ihanteellinen tukikohta merirosvoille keskiajalla, koska siellä on satoja pieniä luotoja ja piilotettuja rantoja, jonne heidän aluksensa voitiin kätkeä. Fournoita muinoin kutsuttiin "Corseoi saariksi", corsairsien eli merirosvojen mukaan. Campos, saaren tärkein kylä, tarjoaa kävijöille useita tavernoja, leivonnaisia, perinteisiä tuotteita myyviä kauppoja, virvoitusjuomapullotustyöpajan (paikallinen appelsiinilimsa on kaikkien suosikkivirvoke) ja tietysti leipomoita (Fournoi kreikaksi).


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 14:35 15:10 35 minuuttia Mon, Ke
Dodekanisos Seaways 16:20 16:40 20 minuuttia Mon, La
Hellenic Seaways 20:20 20:45 25 minuuttia Pe
Hellenic Seaways 21:30 22:05 35 minuuttia Ti

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.