COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dodekanisos Seaways

Nimensä mukaisesti Dodekanisos Seaways pyörittää useita lauttareittejä Kreikan Dodekanesian saarilla.

Vuonna 1999 perustettu Dodekanisos Seaways tarjoaa päivittäisiä Rodoksen, Symin, Kosin, Kalymnoksen, Leroksen, Leipsin, Patmoksen, Agathonisin, Halkin, Tiloksen, Nisyroksen ja Kastelorizon saaret yhdistäviä ylityksiä Egeanmeren kaakkoisosassa. Dodekanisos Seaways on suosittu vaihtoehto saaristossa matkaamiseen, sillä yhtiö tarjoaa laajan aikataulun. Matka-ajat vaihtelevat 20 minuutista neljään tuntiin.

Yrityksen kolme laivaa ovat Dodekanisos Express, joka on yhtiön ensimmäinen laiva; Dodekanisos Pride, nopea katamaraani, joka auttoi yhtiön mainetta vuonna 2005, ja Panagia Skiadeni, laivueen ainoa RORO-alus.

Dodekanisos Seaways on laivoillaan suuri apu niin paikallisille kuin turisteillekin. Yhtiö myös noudattaa ja ylittää ympäristöohjeita, minkä takia se onkin palkittu useaan otteeseen sosiaalisesta panoksestaan Dodekanesian seudulla.

Tarkastele Dodekanisos Seaways -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Dodekanisos Seaways -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Dodekanisos Seawaysiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Dodekanisos Seaways kaikki reitit

Dodekanisos Seaways asiakasarviot

  • "Hyvä kokemus"

    Hyvä palvelu lipunmyynnissä. Hyvä palvelu snack barissa. Nopea ja tasainen kyyti.

    Lue lisää Näytä vähemmän