COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dodekanisos Seaways

Nimensä mukaisesti Dodekanisos Seaways pyörittää useita lauttareittejä Kreikan Dodekanesian saarilla.

Vuonna 1999 perustettu Dodekanisos Seaways tarjoaa päivittäisiä Rodoksen, Symin, Kosin, Kalymnoksen, Leroksen, Leipsin, Patmoksen, Agathonisin, Halkin, Tiloksen, Nisyroksen ja Kastelorizon saaret yhdistäviä ylityksiä Egeanmeren kaakkoisosassa. Dodekanisos Seaways on suosittu vaihtoehto saaristossa matkaamiseen, sillä yhtiö tarjoaa laajan aikataulun. Matka-ajat vaihtelevat 20 minuutista neljään tuntiin.

Yrityksen kolme laivaa ovat Dodekanisos Express, joka on yhtiön ensimmäinen laiva; Dodekanisos Pride, nopea katamaraani, joka auttoi yhtiön mainetta vuonna 2005, ja Panagia Skiadeni, laivueen ainoa RORO-alus.

Dodekanisos Seaways on laivoillaan suuri apu niin paikallisille kuin turisteillekin. Yhtiö myös noudattaa ja ylittää ympäristöohjeita, minkä takia se onkin palkittu useaan otteeseen sosiaalisesta panoksestaan Dodekanesian seudulla.

Tarkastele Dodekanisos Seaways -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Dodekanisos Seaways -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Dodekanisos Seawaysiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Dodekanisos Seaways kaikki reitit

Dodekanisos Seaways asiakasarviot

 • "Hyvä kokemus"

  Hyvä palvelu lipunmyynnissä. Hyvä palvelu snack barissa. Nopea ja tasainen kyyti.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvää ja täsmällista palvelua"

  Laivat ovat nopeita ja palvelu toimii

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Suosittelut"

  -

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Easy ride on the ferry"

  Dodekanisos Seaways is an easy, fast and inexpensive way to move between the islands on the Aegean Sea. The trip from Rhodes to Kos lasted two and a half hours (returning three and a half hours) and on the way saw some great little villages on small islands. The service is good, ticket booking easy on the internet and the operation is effective in ports. I recommend to everyone traveling by ferry!

  Lue lisää Näytä vähemmän