Agnontas
Volos
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Agnontas satamaan Volos

Kreikka ja Kreikka yhdistyvät reitillä Agnontas Volos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Anes Ferries -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 55 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia 50 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 4 ylitystä viikko reitillä Agnontas Volos kohteiden Kreikka ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Agnontas - Volos?

  Lautan ylitysaika Agnontas - Volos on noin 4h 22m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Agnontas - Volos?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Agnontas ja Volos välillä. Nämä ovat
  • Anes Ferries
  • SeaJets
 • Miten voin varata lauttalippuja Agnontas - Volos?

  Varaa lautat reitiltä Agnontas kohteeseen Volos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Volos opas

Kreikan kaupunki Volos on melko uusi kaupunki, Kreikan standardien mukaan, vaikka raunioita on löytynyt kaupungista ja ympäröivältä alueelta todistaen asutuksesta Balkanin niemimaalla. Moderni kaupunki Volos perustettiin 1800-luvulla, mutta paljon siitä tuhoutui maanjäristyksessä vuonna 1955. Tämän seurauksena suurin osa kaupungin rakennuksista rakennettiin jälkeen vuoden 1955. Voloksen ranta-alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja baareja ja se on suosittu paikka paikallisten ja turistien keskuudessa. Suosittu nähtävyys kaupungissa on Volosin arkeologinen museo, joka sisältää esineistöä niin kaukaa kuin pronssikaudelta. Kaupungissa on myös kunnallinen museo kaupungintalolla, joka sisältää nykykreikan taiteilijoiden töitä, ja Pyhän Konstantinuksen kirkko, joka on kaunis 1900-luvun rakennus promenaden päädyssä. Kaksi arkeologista kohdetta ei ole kaukana kaupungista, jotka ovat Mycenean aikakauden rauniot. Dimini on pienempi, mutta kehittyneempi ja Sesklo on suurempi ja tarjoaa kauniit näkymät, mutta sitä ei ole kaivettu kokonaan.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.