SeaJets
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

SeaJets

Seajets on kreikkalainen yritys, joka liikennöi lauttamatkoja Pireuksesta Ateenan kaupunkialueella Kreetalle ja Kykladien saarille.

Seajets liikennöi säännöllisin väliajoin 11 suurnopeusaluksella, joka on Egeanmeren suurin verkko, joka yhdistää 17 satamaa, joiden kokonaiskapasiteetti on yli 8 500 matkustajaa ja 1 450 ajoneuvoa. Pääasiassa huippulaatuisista katamaraaneista koostuva Seajets-laivasto sisältää myös tyylikkään yksirunkoisen Tera Jetin, joka on laivaston suurin, ja Paros Jetin, jotka saavuttavat vastaavasti 45 ja 37 solmun nopeudet. Yhtiön suurin katamaraani, Champion Jet 1, kuljettaa jopa 1000 matkustajaa ja 200 ajoneuvoa, voi risteilyt vaikuttavalla 40 solmun nopeudella.

Seajets on johdonmukaisesti tarjonnut kaikille matkustajille luotettavaa, johdonmukaista ja turvallista merikuljetusta perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1989. Valitsemalla vain nopeiden lauttojen käytön ja yli 140 lauttayhteydellä Pireuksesta, Rafinasta ja Kreetalta Kykladien saarille, ne tarjoavat alueen nopeimman ja kätevimmän palvelun.

Osoitteesta directferries.fi löydät SeaJets aikataulut sekä hinnat ja voit varata SeaJets lippuja. Kun mahdollista, vertaamme SeaJets vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin SeaJets kaikki reitit