COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alonissos - Mantoudi on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sporadit - Kreikka lautat sivullamme.

Alonissos - Mantoudi lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 2 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 40 min
    • Get price

Lautta satamasta Alonissos satamaan Mantoudi

Sporadit ja Kreikka yhdistyvät reitillä Alonissos Mantoudi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Anes Ferries -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 40 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 9 ylitystä viikko reitillä Alonissos Mantoudi kohteiden Sporadit ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Alonissos opas

Alonnisos on Kreikan saari Egeanmerellä, ja se on Skiathoksen ja Skopeloksen lisäksi Pohjois-Sporadojen jäsen. Se sijaitsee kolme kilometriä itään Skopeloksen saarelta. Alonnisos on myös saaren kylän nimi, samoin kunnan, joka kattaa saaren ja kylän. Alonnisoksen kylä sijaitsee saaren etelä-osassa. Paikalliset kutsuvat sitä Choraksi.
Saaren tunnus on Monachus Monachus, suojeltu Välimeren hylje jonka ansiosta ensimmäinen Kreikan National Marine Park perustettiin saarella. Marine Park on ainutlaationen biotooppi joka hylkeiden suojelemisen lisäksi tutkii, pelastaa ja hoitaa Välimeren hylkeitä ja muita nisäkkäitä.
Saaren pääsatama sijaitsee kaakossa ja sen nimi on Patitiri. Sieltä kulkee lautta sekä kantosiipialus mantereelle Volokseen, Agios Konstantinokseen ja Thessalonikiin sekä Skiathoksen, Skopeloksen ja Skyroksen saarille. Saaren eteläistä lahtea kutsutaan myös Alonnisokseksi.