Alonissos
Volos
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Alonissos satamaan Volos

Sporadit ja Kreikka yhdistyvät reitillä Alonissos Volos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Anes Ferries 1 kertaa viikko, Aegean Flying Dolphins 7 kertaa viikko & SeaJets kulkee reittiä jopa 8 kertaa viikko.

Kohteiden Sporadit ja Kreikka välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 23 viikko reitillä Alonissos Volos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sporadit - Kreikka lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Alonissos - Volos?

Lautan ylitysaika Alonissos - Volos on noin 4h 17m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Alonissos - Volos?

Alonissos to Volos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Alonissos - Volos on 147 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Alonissos - Volos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Alonissos ja Volos välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Anes Ferries
  • Aegean Flying Dolphins
  • SeaJets

Miten voin varata lauttalippuja Alonissos - Volos?

Varaa lautat reitiltä Alonissos kohteeseen Volos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Alonissos - Volos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Alonissos - Volos
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Flying Dolphins
  • SeaJets

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Alonissos - Volos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Alonissos ja Volos välillä
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Mikä on etäisyys Alonissos ja Volos välillä?

Etäisyys Alonissos ja Volos välillä on noin 56 meripeninkulmaa.

Alonissos opas

Alonnisos on Kreikan saari Egeanmerellä, ja se on Skiathoksen ja Skopeloksen lisäksi Pohjois-Sporadojen jäsen. Se sijaitsee kolme kilometriä itään Skopeloksen saarelta. Alonnisos on myös saaren kylän nimi, samoin kunnan, joka kattaa saaren ja kylän. Alonnisoksen kylä sijaitsee saaren etelä-osassa. Paikalliset kutsuvat sitä Choraksi.
Saaren tunnus on Monachus Monachus, suojeltu Välimeren hylje jonka ansiosta ensimmäinen Kreikan National Marine Park perustettiin saarella. Marine Park on ainutlaationen biotooppi joka hylkeiden suojelemisen lisäksi tutkii, pelastaa ja hoitaa Välimeren hylkeitä ja muita nisäkkäitä.
Saaren pääsatama sijaitsee kaakossa ja sen nimi on Patitiri. Sieltä kulkee lautta sekä kantosiipialus mantereelle Volokseen, Agios Konstantinokseen ja Thessalonikiin sekä Skiathoksen, Skopeloksen ja Skyroksen saarille. Saaren eteläistä lahtea kutsutaan myös Alonnisokseksi.


Volos opas

Kreikan kaupunki Volos on melko uusi kaupunki, Kreikan standardien mukaan, vaikka raunioita on löytynyt kaupungista ja ympäröivältä alueelta todistaen asutuksesta Balkanin niemimaalla. Moderni kaupunki Volos perustettiin 1800-luvulla, mutta paljon siitä tuhoutui maanjäristyksessä vuonna 1955. Tämän seurauksena suurin osa kaupungin rakennuksista rakennettiin jälkeen vuoden 1955. Voloksen ranta-alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja baareja ja se on suosittu paikka paikallisten ja turistien keskuudessa. Suosittu nähtävyys kaupungissa on Volosin arkeologinen museo, joka sisältää esineistöä niin kaukaa kuin pronssikaudelta. Kaupungissa on myös kunnallinen museo kaupungintalolla, joka sisältää nykykreikan taiteilijoiden töitä, ja Pyhän Konstantinuksen kirkko, joka on kaunis 1900-luvun rakennus promenaden päädyssä. Kaksi arkeologista kohdetta ei ole kaukana kaupungista, jotka ovat Mycenean aikakauden rauniot. Dimini on pienempi, mutta kehittyneempi ja Sesklo on suurempi ja tarjoaa kauniit näkymät, mutta sitä ei ole kaivettu kokonaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Aegean Flying Dolphins 06:10 09:00 2 tuntia 50 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Aegean Flying Dolphins 10:00 13:00 3 tuntia Mon
SeaJets 13:45 18:15 4 tuntia 30 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
SeaJets 16:10 20:30 4 tuntia 20 minuuttia Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.