Amalfi
Cetara
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Amalfi satamaan Cetara

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Amalfi Cetara, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Travelmar -lautta kulkee jopa 7 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 40 minuuttia samalla kun Grassi Junior reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 hour.

Tämä tarkoittaa yhteensä 56 ylitystä viikko reitillä Amalfi Cetara kohteiden Italia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Amalfi - Cetara?

Lautan ylitysaika Amalfi - Cetara on noin 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Amalfi - Cetara?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Amalfi ja Cetara välillä. Nämä ovat
  • Travelmar
  • Grassi Junior

Miten voin varata lauttalippuja Amalfi - Cetara?

Varaa lautat reitiltä Amalfi kohteeseen Cetara tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Amalfi opas

Amalfi on kaupunki ja kunta Salernon maakunnassa, Campanian alueella Italiassa Salernon lahdella. Se sijaitsee syvän rotkon suulla, Monte Cerreton (1315 metriä) juurella, ja sitä ympäröi dramaattiset kallion jyrkänteet ja rannikkomaisemat. Amalfi on rannikkonsa Costiera Amalfitanan tärkein kaupunki, ja on tänäpäivänä tärkeä turistikohde yhdessä muiden rannikkokaupunkien, kuten Positanon ja Ravellon kanssa. Amalfi on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi.
Portaikon yläpäässä Saint Andrewin katedraali (Duomo) katsoo alas Piazza Duomolle, Amalfin sydämeen. Katedraali juontaa juurensa 1000–luvulle ja sen sisustus on koristeltu myöhäis-barokin tyyliin, kirkkosali on jaettu kahdella käytävällä ja 20 pylväällä. Katedraalin julkisivu on bysanttinen ja sitä koristelee useat maalaukset pyhimyksistä, mukaanlukien suuri fresko Saint Andrewista.
Amalfin rannikko on kuuluisa sen tuottamasta Limoncello –likööristä ja koko alue on tunnettu sitruunoiden kasvatuksesta. Sitruunat, joita alueella kasvatetaan ovat tyypillisesti pitkiä ja ainakin kaksi kertaa suurempia kuin normaalit sitruunat, niillä on paksu ja ryppyinen kuori ja makea liha missä ei ole paljon siemeniä. On yleistä nähdä näitä sitruunoita kasvamassa puutarhoissa koko Amalfin rannikon alueella helmikuusta lokakuuhun.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Travelmar 09:00 09:40 40 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 11:20 12:00 40 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 13:00 13:40 40 minuuttia Jokapäiväinen
Grassi Junior 13:10 14:10 1 tunti Jokapäiväinen
Travelmar 14:15 15:00 45 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 16:30 17:10 40 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 18:00 18:40 40 minuuttia Jokapäiväinen
Travelmar 19:10 19:50 40 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.