COVID-19 Update Due to exceptional demand relating to Covid-19, and to ensure we help those customers that are sailing in the next 72 hours, we will be closing our customer service phone lines and handling all queries electronically. For any customer service enquiry please use our online contact form. Please note, we will deal with all enquiries based on sailing date priority so bear with us if your sailing is further in the future. We appreciate your understanding and support during these exceptional circumstances.

Travelmar

Travelmar on toiminut Amalfin rannikolla Italian lounaisosassa vuodesta 1998 lähtien, tarjoten säännöllisiä laivamatkoja Salernon idyllisiin Amalfin ja Positanon rannikkokaupunkeihin.

Yhtiö perustettiin tarjoamaan paikallisille rennompia matkoja vaihtoehdoksi pitkien rannikkoteiden ajelulle. Travelmarin valikoimalla nopeita ja mukavia aluksia turistit ja paikalliset voivat nyt todella nauttia rannikon kauniista maisemista ja hyppiä Amalfin ja Positanon putiikkien, kallionviereisien talojen ja sinisateilla peittyvien teiden välillä.

Jokainen Travelmarin laivoista yltää 18 solmun nopeuteen. Laivoista suurin, Uragano, kulkee jopa 90 solmun nopeudella ja sille mahtuu melkein 400 matkustajaa. Vaikka Polaris, Maria Madre, Alcor ja Antares -laivat ovat pienempiä kuin muut, ne on suunniteltu siististi ja niiltä löytyy tilavia aurinkokansia sekä mukavat matkustamot.

Travelmar on ylpeä ammattitaitoisesta ja korkealuokkaisesta palvelustaan ja on täydellinen sekä luotettava matkustusvaihtoehto Amalfin rannikon tutkimiseen.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Travelmarin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Travelmar kaikki reitit