Amalfi
Sorrento
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Amalfi satamaan Sorrento

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Amalfi Sorrento, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Seremar liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, NLG 5 kertaa päivä, Alilauro Gruson 3 kertaa päivä & Alicost kulkee reittiä jopa 3 kertaa päivä.

Kohteiden Italia ja Italia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 12 päivä reitillä Amalfi Sorrento ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Amalfi - Sorrento?

Lautan ylitysaika Amalfi - Sorrento on noin 1h 07m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Amalfi - Sorrento?

Amalfi to Sorrento lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Amalfi - Sorrento on 73 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Amalfi - Sorrento?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Amalfi ja Sorrento välillä. Nämä ovat
  • Seremar
  • NLG
  • Alilauro Gruson
  • Alicost

Miten voin varata lauttalippuja Amalfi - Sorrento?

Varaa lautat reitiltä Amalfi kohteeseen Sorrento tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Amalfi ja Sorrento välillä?

Etäisyys Amalfi ja Sorrento välillä on noin 13 meripeninkulmaa.

Amalfi opas

Amalfi on kaupunki ja kunta Salernon maakunnassa, Campanian alueella Italiassa Salernon lahdella. Se sijaitsee syvän rotkon suulla, Monte Cerreton (1315 metriä) juurella, ja sitä ympäröi dramaattiset kallion jyrkänteet ja rannikkomaisemat. Amalfi on rannikkonsa Costiera Amalfitanan tärkein kaupunki, ja on tänäpäivänä tärkeä turistikohde yhdessä muiden rannikkokaupunkien, kuten Positanon ja Ravellon kanssa. Amalfi on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi.
Portaikon yläpäässä Saint Andrewin katedraali (Duomo) katsoo alas Piazza Duomolle, Amalfin sydämeen. Katedraali juontaa juurensa 1000–luvulle ja sen sisustus on koristeltu myöhäis-barokin tyyliin, kirkkosali on jaettu kahdella käytävällä ja 20 pylväällä. Katedraalin julkisivu on bysanttinen ja sitä koristelee useat maalaukset pyhimyksistä, mukaanlukien suuri fresko Saint Andrewista.
Amalfin rannikko on kuuluisa sen tuottamasta Limoncello –likööristä ja koko alue on tunnettu sitruunoiden kasvatuksesta. Sitruunat, joita alueella kasvatetaan ovat tyypillisesti pitkiä ja ainakin kaksi kertaa suurempia kuin normaalit sitruunat, niillä on paksu ja ryppyinen kuori ja makea liha missä ei ole paljon siemeniä. On yleistä nähdä näitä sitruunoita kasvamassa puutarhoissa koko Amalfin rannikon alueella helmikuusta lokakuuhun.


Sorrento opas

Italian kaupunki Sorrento on erittäin suosittu lomakohde, joka sijaitsee erinomaisella paikalla rannikolla. Kaupunki onnistuu selviytymään suurista määristä saapuvia turisteja joka kesä, jättäen ilmapiirin yllättävän herraskaiseksi ja rauhalliseksi. Sorrento on erittäin hienostunut kaupunki ja tämä heijastuu matkailun laatuun. Esimerkiksi lahjatavaraliikkeissä myytävät matkamuistot ovat yleensä hyvälaatuisia. Yksi vanhimmista maamerkeistä kaupungissa on Duomo (tuomiokirkko), joka hallitsee Sorrenton horisonttia ja seisoo ylpeänä pitkin Corso Italiaa. Piazza San Antoniolla sijaitseva Basilica di San Antonino on toinen suosittu nähtävyys kuten 1400-luvun Sedil Dominova ja Villa Comunale n Chiesa di San Francesco, joka on kuuluisa häikäisevästä 1300-luvun luostarista. Vaihtoehtoisesti kävijöiden kannattaa käydä Piazza della Vittoriassa, joka on lähellä Marina Grandea ja samalla nähdä näkymät Sorrenton lahdelle.

Sorrenton satamasta lautat purjehtivat Capriin, Napoliin ja Stabiaeen.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
NLG 08:54 10:24 1 tunti 30 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 10:53 12:08 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
Alilauro Gruson 11:55 13:10 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 13:40 14:50 1 tunti 10 minuuttia Jokapäiväinen
Alilauro Gruson 14:55 16:10 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 15:45 16:40 55 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, Sun
Seremar 16:25 18:10 1 tunti 45 minuuttia Jokapäiväinen
Alilauro Gruson 16:45 17:55 1 tunti 10 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 17:02 18:22 1 tunti 20 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.