COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

NLG

NLG tai Navigazione Libera del Golfo on liikennöinyt lauttareittejä yli 80 vuoden ajan. Nykyään yhtiön reittiverkosto kattaa Napolinlahden saaret, Tremiti -saaret, Pontine-saaret sekä Amalfin rannikon.

Aponten perheen juuret merenkäynnin alalla ulottuvat 1600-luvulle ja perhe on vuosien saatossa uudistanut laivastonsa täysin moderneilla ja huipputehokkailla kantosiipialuksilla. Nykyään laivasto muodostuu kymmenestä kantosiipialuksesta ja kahdesta DSC-katamaraanista.

Nykyaikaa ja perinteitä täydellisesti yhdistävän NLG:n tavaramerkki on sen miehistön korkea palvelutaso, mikä tekee siitä tietysti myös suositun yhtiön matkustajien keskuudessa.

Navigazione Libera del Golfon lukuisat reitit ja useat lähdöt vapauttavat tutkimaan monia Italian saariaarteita.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa NLGin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin NLG kaikki reitit