Ancona
Stari Grad
Lautat maahan Hvarin saari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ancona satamaan Stari Grad

Direct Ferriessillä olemme täysin puolueettomia ja keskittyneitä auttamaan sinua löytämään parhaat hinnat ylityksiin satamasta Ancona satamaan Stari Grad maan Italia ja maan Hvarin saari välillä nopeasti ja helposti.

Löydä aikataulut ja hinnat kaikista lauttamatkoista satamasta Ancona satamaan Stari Grad varmistaen, että saat parhaan mahdollisen hinnan ylityksellesi. Näytämme myös mahdolliset halvemmat vaihtoehtoreitit.

Yksinkertaisesti valitse lähtömaasi ja sitten reitti Ancona Stari Grad, tai joku toinen reitti, lisää matkustajien määrä ja paina etsi-nappia!

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ancona - Stari Grad?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Ancona to Stari Grad ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Ancona - Stari Grad?

Varaa lautat reitiltä Ancona kohteeseen Stari Grad tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ancona - Stari Grad?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Ancona - Stari Grad?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Ancona - Stari Grad?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Ancona opas

Anconan kaupunki sijaitsee Marchen alueella keski-Italiassa 280km koilliseen Roomasta. Kaupunki sijaitsee Adrianmerellä Monte Coneron, Monte Astagnon ja Monte Guascon välissä. Kaupungin satama on yksi tärkeimmistä satamista Adrianmerellä, etenkin matkustajaliikenteelle. Yksi kaupungin isoimmista nähtävyyksistä on Anconan katedraali, joka on pyhitetty Judas Cyriacukselle. Katedraali vihittiin käyttöön 1000–luvun alkupuolella ja se valmistui vuonna 1189. Katedraalissa on vuonna 1270 Margaritone d'Arezzon hieman muuttama dodekaaninen kupoli. Julkisivulla on goottilainen portaali joka on Giorgio da Comon (1228) rakentama.
Anconan satama on suosittu Adrian syvänteessä sijaitseviin maihin kuten Kreikkaan, Turkkiin, Kroatiaan, Albaniaan ja Montenegroon matkustaville. Mahdollisia kohteita ovat muun muassa Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras ja Igoumenitsa. Sataman palveluihin kuuluu kahvila ja pieni kauppa sekä WC-tilat. Pysäköintimahdollisuuksiin kuuluu sekä lyhyt- että pitkäkestoinen pysäköiminen. Liikuntarajoitteisille on myös omat parkkiruudut.


Stari Grad opas

Stari Grad on suosittu portti Paklenican kansallispuistoon ja se sijaitsee noin 45 km koilliseen Zadarista, vain alle tunnin matkan päässä Rijekasta. Stari Grad on kaupunki joka sijaitsee pohjoisen puolella Hvarin saarella Dalmatiassa Kroatiassa. Se sijaitsee pitkän suojatun lahden päädyssä ja sen katsotaan olevan yksi vanhimmista kaupungeista Euroopassa. Busseilla pääsee kaupunkiin helposti, niiden pysähtyessä keskellä kaupunkia, sekä ulkopuolella Hotel Alan on Dr. Franje Tudmanassa. Monet ihmiset tulevat Stari Gradiin hyödyntämään sen runsaita leirintäalueita, varsinkin kun viereinen kansallispuisto ei salli retkeilyä.

Kuljeskelu Stari Gradin keskustassa, pitkin kapeita katuja ja läpi pienten aukioiden, herättää tunteen menneisyydestä. Huomattavin rakennus on Tvrdalj, iso ja hyvin säilynyt linnoitettu linna joka kerran kuului Kroatian runoilijalle Petar Hektorovicille. Seinissä on latinalaisia ja kroatialaisia kirjoituksia ja Petar Hektorovicin patsas on linnan edessä.

Kaupungin satamasta pääsee Pescaraan, Anconaan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.