COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ancona - Stari Grad on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Hvarin saari lautat sivullamme.

Laivalla

Ancona - Stari Grad lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 14 hr 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Ancona satamaan Stari Grad

Italia ja Hvarin saari yhdistyvät reitillä Ancona Stari Grad. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Jadrolinija. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 14 tuntia 15 minuuttia.

Ancona Stari Grad matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Ancona opas

Anconan kaupunki sijaitsee Marchen alueella keski-Italiassa 280km koilliseen Roomasta. Kaupunki sijaitsee Adrianmerellä Monte Coneron, Monte Astagnon ja Monte Guascon välissä. Kaupungin satama on yksi tärkeimmistä satamista Adrianmerellä, etenkin matkustajaliikenteelle. Yksi kaupungin isoimmista nähtävyyksistä on Anconan katedraali, joka on pyhitetty Judas Cyriacukselle. Katedraali vihittiin käyttöön 1000–luvun alkupuolella ja se valmistui vuonna 1189. Katedraalissa on vuonna 1270 Margaritone d'Arezzon hieman muuttama dodekaaninen kupoli. Julkisivulla on goottilainen portaali joka on Giorgio da Comon (1228) rakentama.
Anconan satama on suosittu Adrian syvänteessä sijaitseviin maihin kuten Kreikkaan, Turkkiin, Kroatiaan, Albaniaan ja Montenegroon matkustaville. Mahdollisia kohteita ovat muun muassa Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras ja Igoumenitsa. Sataman palveluihin kuuluu kahvila ja pieni kauppa sekä WC-tilat. Pysäköintimahdollisuuksiin kuuluu sekä lyhyt- että pitkäkestoinen pysäköiminen. Liikuntarajoitteisille on myös omat parkkiruudut.


Stari Grad opas

Stari Grad on suosittu portti Paklenican kansallispuistoon ja se sijaitsee noin 45 km koilliseen Zadarista, vain alle tunnin matkan päässä Rijekasta. Stari Grad on kaupunki joka sijaitsee pohjoisen puolella Hvarin saarella Dalmatiassa Kroatiassa. Se sijaitsee pitkän suojatun lahden päädyssä ja sen katsotaan olevan yksi vanhimmista kaupungeista Euroopassa. Busseilla pääsee kaupunkiin helposti, niiden pysähtyessä keskellä kaupunkia, sekä ulkopuolella Hotel Alan on Dr. Franje Tudmanassa. Monet ihmiset tulevat Stari Gradiin hyödyntämään sen runsaita leirintäalueita, varsinkin kun viereinen kansallispuisto ei salli retkeilyä.

Kuljeskelu Stari Gradin keskustassa, pitkin kapeita katuja ja läpi pienten aukioiden, herättää tunteen menneisyydestä. Huomattavin rakennus on Tvrdalj, iso ja hyvin säilynyt linnoitettu linna joka kerran kuului Kroatian runoilijalle Petar Hektorovicille. Seinissä on latinalaisia ja kroatialaisia kirjoituksia ja Petar Hektorovicin patsas on linnan edessä.

Kaupungin satamasta pääsee Pescaraan, Anconaan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.