Anek Lines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Anek Lines

Anek Linesilla on useita lauttareittejä Italian ja Kreikan välillä, sekä useiden Kreikan saarien välillä.

Yhtiö, joka perustettiin vuonna 1967, on voittanut useita palkintoja. Anek Lines on yksi Kreikan suurimmista laivayhtiöistä, ja monen Välimerellä toimivan operaattorin emoyhtiö. Anek Linesin kansainväliset lauttareitit kulkevat Italian Venetsiasta ja Anconasta Igoumenitsalle, Korfulle ja Patrakselle, kun taas sisäiset lauttareitit kulkevat Kreetan, Dodekanesian ja Kykladien alueilla. Anconan reitit sekä Piraeuksen ja Kreetan väliset reitit toimivat yhteistyössä Superfast Ferriesin kanssa.

Anek Linesin lautat ovat moderneja, ja ylläpitävät korkeita turvallisuus- ja laatunormeja. Lautoilta löytyvät kaikki mukavuudet, joita johtavalta lauttayhtiöltä saattaa odottaa. Lippulaiva F/B Elyros, joka hankittiin vuonna 2007, voitti vuonna 2008 ShipPax-palkinnon parhaasta entisöinnistä, koska sen loistavat tilat tehtiin ympäristöystävällisimmistä materiaaleista. Muu laivue koostuu yhtä huipputeknisistä aluksista, joihin kuuluvat muunmuassa Venizelos, Olympic Champion, Hellenic Spirit, Kydon, Kriti I ja II, sekä Prevelis.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Anek Linesin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Anek Lines matkassa

Anek Lines routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.