anek_superfast_audacia

Audacia

Anek Superfast ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Anek Superfast eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Grimaldi Holdingsilta vuokrattu Audacia tarjoaa sen 500 matkustajalle mieleenpainuvan matkan. Rakennettu vasta vuonna 2007, tämä moderni alus tarjoaa nautittavan kokemuksen matkustajilleen. Aluksen palveluihin kuuluvat ravintoloita, kauppoja sekä hyttejä lepäämiseen.

Hytit / Lepotuolit

Matkustajien valittavana on 66 kylpyhuoneellista hyttiä. Hyteissä on neljä yhden hengen sänkyä, ja osa on ikkunattomia kun taas osassa on ikkuna merinäköaloineen. Hyttejä liikuntarajoitteisille on myös tarjolla.

Ravintolat

Audacialla on kohtuullisesti hinnoiteltu itsepalveluravintola, joka tarjoaa fantastisen valikoiman annoksia kolmelta eri ruokalistalta. Lapsille on myös oma ruokalista. Jos haluat jotain kevyempää syötävää, voit mennä Zinc baariin nauttimaan kuumasta tai kylmästä juomasta pienen naposteltavan kera.

Muut palvelut

L'accesso Wi-Fi è disponibile all'interno della nave, c'è anche un café dove potersi rilassare navigando su internet. Uno sportello ATM è presente a bordo per coloro che desiderano prelevare contanti. Se viaggi con un cane, potrai lasciarlo nei comodi canili o portarlo con te nelle aree esterne della nave.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Audacia oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Audacia laivalla

anek_superfast_audacia_bar_area anek_superfast_audacia_bar_area_2 anek_superfast_audacia_bar_cafeteria anek_superfast_audacia_rest_area anek_superfast_audacia_rest_area_2 anek_superfast_audacia_self_service_restaurant anek_superfast_audacia_zinc_bar

Operaattorin Anek Superfast muita laivoja

Audacia arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!