Anek Superfast
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Anek Superfast

Anek Superfast on Adrianmeren kahden tunnetuimman lauttayhtiön yhteistyön tulos. Anek Lines ja Superfast Ferries pyörittävät yhdessä reittejä Italian ja Kreikan välillä ja Kreikasta Kreetalle.

Lauttaliikenteellä Italian ja Kreikan välillä, Anek Superfastin alukset yhdistävät Italian satamat Anconan, Venetsian ja Barin Kreikan satamiin Patrakseen, Igoumenitsaan ja Korfulle, kun taas kotimaassa ne yhdistää Piraeuksen sataman (Ateena) Hanian ja Kreetan Heraklionin kanssa.

Italia-Kreikka ylityksiä liikennöivät Hellenic Spirit, Superfast II, Superfast VI ja Superfast XI, kun taas Kreetan matkoja kulkevat Olympic Champion, Elyros, Kriti II and Superfast XII.

Yhdistämällä voimansa yhtiöt voivat optimoida reittiverkostonsa kapasiteetin vastatakseen paremmin kysyntään, ja varmistaa samalla kätevä, luotettava ja tehokas kokemus sinulle, matkustajalle. Emoyhtiö Anek Lines palkittiin 'Vuoden 2008 Parhaana Matkustajalaivayhtiönä' Kreikan vuosittaisessa laivuepalkinnassa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Anek Superfast aikataulut sekä hinnat ja voit varata Anek Superfast lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Anek Superfast vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Anek Superfast kaikki reitit