anek_superfast_forza

Forza

Anek Superfast ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Anek Superfast eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Grimaldi Holdingsilta (ei Grimaldi Ferriesiltä) alunperin GNV:lle kolmeksi vuodeksi vuokrattu Forza laskettiin vesille vuonna 2010. Nykyään Anekin laivastoon kuuluva Forza kuljettaa yli 1000 matkustajaa ja 394 ajoneuvoa. Aluksen palvelut eivät petä ketään, niihin kuuluu pianobaari, itsepalveluravintola, kasino, TV-huone, baari/kahvila sekä useita kauppoja.

Muut palvelut

Langaton Internet on käytössä koko laivassa, ja palveluihin kuuluu myös Internetkahvila jossa matkustajat voivat surffata Internetissä. Pankkiautomaatista saa nostettua rahaa tarpeen tullessa.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Forza oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Forza laivalla

anek_superfast_forza_2_bed_cabin anek_superfast_forza_bar anek_superfast_forza_bar_lounge_seating anek_superfast_forza_bar_seating anek_superfast_forza_cafe anek_superfast_forza_cafe_seaview anek_superfast_forza_hallway anek_superfast_forza_seating_lounge anek_superfast_forza_self_service

Operaattorin Anek Superfast muita laivoja

Forza arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!