anek_superfast_olympic_champion

Olympic Champion

Anek Superfast toimii satamien Ancona Patras & Igoumenitsa Venetsia välillä

Asianmukaisesti nimetty Adrianmerellä kulkeva Olympic Champion on oman kategoriansa nopein lautta, se voi saavuttaa jopa 30 solmun nopeuden. Alus rakennettiin Norjassa vuonna 2000, ja se yhdistää teknologian, luksuksen sekä mukavuuden. Kyytiin mahtuu yli 1800 matkustajaa ja 670 ajoneuvoa. Olympic Champion tarjoaa laajan valikoiman laatupalveluja asiakkaiden viihdykkeeksi: mukaan kuuluu esimerkiksi uima-allas sekä kasino.

Hytit / Lepotuolit

Aluksella on iso valikoima hyttejä jokaisen makuun, haluat sitten saada hyvän hintalaatusuhteen tai viettää matkasi luksushytissä. Hyttien lisäksi valikoimassa on 203 lentomatkustustyylistä istuinta, jotka voidaan myös varata etukäteen.

Ravintolat

Nauti maukkaasta illallisesta a la carte ravintolassa, tai valitse ateriasi itsepalveluravintolan tiskiltä. Kahvilassa ja musiikkibaarissa myydään pikkupurtavaa sekä alkoholillisia ja lämpimiä juomia.

Muut palvelut

Kesäkuukausina asiakkaiden käytettävissä on kaksi poreallasta ja yksi pieni uima-allas. Koko laivassa on langaton Internet-yhteys, minkä lisäksi laivalla on Internetkahvila, missä asiakkaat voivat rentoutua ja surffata Internetissä. Pankkiautomaatilta saa nostettua rahaa, ja lapset voivat leikkiä lasten leikkialueella.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Olympic Champion oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Olympic Champion laivalla

anek_superfast_olympic_champion_4_berth_cabin anek_superfast_olympic_champion_bar_area anek_superfast_olympic_champion_bar_tables anek_superfast_olympic_champion_buffet anek_superfast_olympic_champion_outside_cabin anek_superfast_olympic_champion_pool anek_superfast_olympic_champion_reception anek_superfast_olympic_champion_restaurant anek_superfast_olympic_champion_restaurant_entrance anek_superfast_olympic_champion_seaview_lounge anek_superfast_olympic_champion_shop anek_superfast_olympic_champion_view

Operaattorin Anek Superfast muita laivoja

Olympic Champion arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!