COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Aquabus

Aquabus tarjoaa matkoja Ibizan ja Formenteran välillä läpi vuoden. Yhtiö, joka perustettiin vuonna 1985, tarjoaa ystävällistä palvelua joustavalla aikataululla.

Aquabus Ferry Boats kuuluu Aquabus Maritime-ammattikouluun, jossa tarjotaan edullisia merenkulkukursseja. Yhtiö tarjoaa myös paikallisia palveluita, jotka yhdistävät Ibizan suosituimmat klubit ja rannat, Ibizan parhailla hinnoilla.

Koska Aquabus alukset ovat suhteellisen pieniä, ne voivat purjehtia lähellä rannikkoa. Siksi he voivat tarjota Fortementeran lähettyvillä upeita näkymiä saarista sekä kristallin kirkkaan veden alla lymyävistä merenelävistä. Ibiza - Formentera reitillä kulkee lauttoja päivittäin, ympäri vuoden, ja matka kestää noin neljäkymmentä minuuttia, eli se on nopein ja helpoin tapa liikkua saarten välillä. Aquabus sopii myös loistavasti koko perheelle, koska Ibizan ja Fortemeran väliä kulkevilla aluksilla on lämmin ilmapiiri.

Osoitteesta directferries.fi löydät Aquabus aikataulut sekä hinnat ja voit varata Aquabus lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Aquabus vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Aquabus reitit ja satamat

Klikkaa karttaa

Operaattorin Aquabus matkassa

Operaattorin Aquabus kaikki reitit