Aquabus
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Aquabus

Aquabus tarjoaa matkoja Ibizan ja Formenteran välillä läpi vuoden. Yhtiö, joka perustettiin vuonna 1985, tarjoaa ystävällistä palvelua joustavalla aikataululla.

Aquabus Ferry Boats kuuluu Aquabus Maritime-ammattikouluun, jossa tarjotaan edullisia merenkulkukursseja. Yhtiö tarjoaa myös paikallisia palveluita, jotka yhdistävät Ibizan suosituimmat klubit ja rannat, Ibizan parhailla hinnoilla.

Koska Aquabus alukset ovat suhteellisen pieniä, ne voivat purjehtia lähellä rannikkoa. Siksi he voivat tarjota Fortementeran lähettyvillä upeita näkymiä saarista sekä kristallin kirkkaan veden alla lymyävistä merenelävistä. Ibiza - Formentera reitillä kulkee lauttoja päivittäin, ympäri vuoden, ja matka kestää noin neljäkymmentä minuuttia, eli se on nopein ja helpoin tapa liikkua saarten välillä. Aquabus sopii myös loistavasti koko perheelle, koska Ibizan ja Fortemeran väliä kulkevilla aluksilla on lämmin ilmapiiri.

Osoitteesta directferries.fi löydät Aquabus aikataulut sekä hinnat ja voit varata Aquabus lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Aquabus vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Aquabus matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.