balearia_caribbean_pinar_del_rio

Pinar del Rio

Balearia Caribbean ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Balearia Caribbean eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Bahamas Express tarjoaa nopeita, päivittäisiä ylityksiä Floridan ja Bahaman välillä aluksen Pinar del Rio kyydissä. Pinar del Rio on rakennettu vuonna 1992 ja se kulki ennen Miamiin tuloaan Espanjan eri saarten välillä. Sen kyytiin mahtuu 463 matkustajaa ja autokannelle 92 ajoneuvoa. Aluksella on 2 istuinaluetta, economy ja ensimmäinen luokka, joissa molemmissa on TV:t joilta voi katsoa erilaisia ohjelmia, elokuvia ja dokumentteja. Muita palveluja ovat baari, kauppa ja pelialue.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Pinar del Rio oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Pinar del Rio laivalla

balearia_caribbean_pinar_del_rio1 balearia_caribbean_pinar_del_rio_bar_area balearia_caribbean_pinar_del_rio_games_area balearia_caribbean_pinar_del_rio_hallway balearia_caribbean_pinar_del_rio_seating balearia_caribbean_pinar_del_rio_seating1 balearia_caribbean_pinar_del_rio_window_seating

Pinar del Rio arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!