COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Balearia Caribbean

Balearia Caribbean, joka tunnettiin ennen Bahamas Expressinä, tarjoaa nopean lauttareitin Floridan Fort Lauderdalen ja Grand Bahama -saaren Freeport-sataman välillä.

Yritys, jonka omistaa espanjalainen nopeisiin lauttayhteyksiin erikoistunut Baleària, aloitti toimintansa Yhdysvaltojen ja Bahaman välillä vuonna 2011, ottaen haltuunsa Bahamas Expressin reitin. Lautta lähtee Fort Lauderdalen Port Everglades -sataman terminaalista 1 ja saapuu Grand Bahama -saaren Freeport satamaan. Matka kestää noin 3,5 tuntia.

Reitti on suosittu sekä päivämatkaajien että yösijaa kauniilta Bahamalta etsivien kesken. Huippunopea Jaume I -lautta kulkee päivittäin 122 kilometrin matkan Floridan ja Grand Bahama -saaren välillä 32 solmun nopeudella.

Lautta on 78 metriä pitkä ja pystyy kuljettamaan yli 600 matkustajaa ja 130 ajoneuvoa. Lautalla on ekonomi- ja bonusluokan oleskelutiloja. Jaume I tarjoaa viihteeksi suuren määrän elokuvia ja dokumentteja, tax-free kaupan ja retkitoimiston.

Osoitteesta directferries.fi löydät Balearia Caribbean aikataulut sekä hinnat ja voit varata Balearia Caribbean lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Balearia Caribbean vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Balearia Caribbean kaikki reitit