Balearia Caribbean
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Balearia Caribbean

Balearia Caribbean, joka tunnettiin ennen Bahamas Expressinä, tarjoaa nopean lauttareitin Floridan Fort Lauderdalen ja Grand Bahama -saaren Freeport-sataman välillä.

Yritys, jonka omistaa espanjalainen nopeisiin lauttayhteyksiin erikoistunut Baleària, aloitti toimintansa Yhdysvaltojen ja Bahaman välillä vuonna 2011, ottaen haltuunsa Bahamas Expressin reitin. Lautta lähtee Fort Lauderdalen Port Everglades -sataman terminaalista 1 ja saapuu Grand Bahama -saaren Freeport satamaan. Matka kestää noin 3,5 tuntia.

Reitti on suosittu sekä päivämatkaajien että yösijaa kauniilta Bahamalta etsivien kesken. Huippunopea Jaume I -lautta kulkee päivittäin 122 kilometrin matkan Floridan ja Grand Bahama -saaren välillä 32 solmun nopeudella.

Lautta on 78 metriä pitkä ja pystyy kuljettamaan yli 600 matkustajaa ja 130 ajoneuvoa. Lautalla on ekonomi- ja bonusluokan oleskelutiloja. Jaume I tarjoaa viihteeksi suuren määrän elokuvia ja dokumentteja, tax-free kaupan ja retkitoimiston.

Osoitteesta directferries.fi löydät Balearia Caribbean aikataulut sekä hinnat ja voit varata Balearia Caribbean lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Balearia Caribbean vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Balearia Caribbean routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.