Bari
Bar
Lautat maahan Montenegro
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Bari satamaan Bar

Direct Ferriessillä olemme täysin puolueettomia ja keskittyneitä auttamaan sinua löytämään parhaat hinnat ylityksiin satamasta Bari satamaan Bar maan Italia ja maan Montenegro välillä nopeasti ja helposti.

Käytä meidän Bari Bar lauttaopasta löytääksesi kaiken mitä sinun tulee tietää varatessasi lauttamatkaa maahan Montenegro, mukaanlukien kuka operoi Bari Bar reittiä ja onko olemassa muita mahdollisia ylityksiä.

Vertaile lukuisia ylityksiä ja lautta-aikatauluja reitille Bari Bar Internetissä valitsemalla lähtöpaikka hakukoneessa Bari Bar Aikataulut & hinnat ja paina etsi-nappia.

Lauttavaihtoehdot satamasta Bari satamaan Bar

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Montenegro lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Bari - Bar?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Bari to Bar ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Bari - Bar?

Varaa lautat reitiltä Bari kohteeseen Bar tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bari - Bar?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Bari - Bar?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Bari - Bar?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Bari opas

Bari on Barin maakunnan ja Apulian alueen pääkaupunki Adrianmerellä, Italiassa. Kaupunki on tunnettu sen satamasta ja yliopistosta. Kaupungin päänähtävyyksiä ovat muun muassa Basilica di San Nicola ja Bari Cathedral. Basilica di San Nicola rakennettiin vuonna 1087 Saint Nicholaksen jäänteiden säilyttämiseen. Nykyään ne sijaitsevat kryptassa alttarin alla. Saint Sabinus of Canokselle pyhitetty Bari Cathedralin rakentaminen aloitettiin vuonna 1034 ja se valmistui vuonna 1178.
Barin satama on yksi alueen tärkeimmistä ja se toimii Italian, Lähi-idän ja Balkanian alueiden välisenä keskuksena. Kaupungissa on kaksi erillistä satamaa. Vanha satama on lähellä vanhaa kaupunkia, ja sitä käyttävä pienet alukset ja kalastuslaivat, kun taas uudempaa satamaa käyttää isot matkustajalautat, jotka kulkevat Kreikkaan ja Albaniaan. Uusi satama on moderni ja sieltä löytyy sekä lyhyt- että pitkäaikaiset pysäköintimahdollisuudet. Satamasta pääsee Durresiin, Igoumenitsaan, Cephaloniaan, Korfulle, Patrakselle, Kotoriin ja Dubrovnikiin. Matkat Korfulle kestävät 8 tuntia ja kulkevat vain kesäkuukausina. Reitit Igoumenitsalle kestävät 9,5 tuntia ja nekin ovat toiminnassa vain kesäisin.


Bar opas

Rannikkokaupunki Bar on merkittävä satamakaupunki Etelä Montenegrossa Adrianmeren rannikolla. Montenegro sijaitsee Kaakkois-Euroopassa ja rajautuu Kroatiaan lännessä, Bosnia ja Hertsegovinaan luoteessa, Serbiaan koillisessa, Kosovoon idässä ja Albaniaan kaakossa. Barin tärkein turistikohde on Stari Bar, joka tunnetaan myös nimellä Old Bar. Stari Bar, toisin kuin kaupungin uudempi puoli, ei ole lähellä merta, vaan kukkulalla, jonne sen alunperin pystytti Illyriansit kuin linnoitettu kaupunki. Stari Barin sisältä turistit löytävät edelleen kaksi tärkeintä vanhan kaupungin kirkkoa, St. Catherinen (1300-luvulta) ja St. Venerandan (1400-luvulta). Niiden lisäksi kukkulalla on Pyhä Nikola, joka on pystytetty vuonna 1288 ja massiivinen akvedukti joka toimitti kaupunkiin makeaa vettä.

Kaupunki on tunnettu myös kesäjuhlista, multi-taiteen ilmentymä kesäkaudella, joka todella tuo eloa tähän pikkukaupunkiin, tehden siitä enemmän kuin vain pysäkin matkalla Montenegroon.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.