Lautta satamasta Bari satamaan Bar

Italia ja Montenegro yhdistyvät reitillä Bari Bar. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Jadrolinija. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 11 tuntia.

Bari Bar matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Bari - Bar lauttaoperaattorit

  • Jadrolinija
    • 1 lähtö viikoittain 11 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Bari Bar

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Bari Bar on auto ja 2 matkustajaa.

Bari opas

Bari on Barin maakunnan ja Apulian alueen pääkaupunki Adrianmerellä, Italiassa. Kaupunki on tunnettu sen satamasta ja yliopistosta. Kaupungin päänähtävyyksiä ovat muun muassa Basilica di San Nicola ja Bari Cathedral. Basilica di San Nicola rakennettiin vuonna 1087 Saint Nicholaksen jäänteiden säilyttämiseen. Nykyään ne sijaitsevat kryptassa alttarin alla. Saint Sabinus of Canokselle pyhitetty Bari Cathedralin rakentaminen aloitettiin vuonna 1034 ja se valmistui vuonna 1178.
Barin satama on yksi alueen tärkeimmistä ja se toimii Italian, Lähi-idän ja Balkanian alueiden välisenä keskuksena. Kaupungissa on kaksi erillistä satamaa. Vanha satama on lähellä vanhaa kaupunkia, ja sitä käyttävä pienet alukset ja kalastuslaivat, kun taas uudempaa satamaa käyttää isot matkustajalautat, jotka kulkevat Kreikkaan ja Albaniaan. Uusi satama on moderni ja sieltä löytyy sekä lyhyt- että pitkäaikaiset pysäköintimahdollisuudet. Satamasta pääsee Durresiin, Igoumenitsaan, Cephaloniaan, Korfulle, Patrakselle, Kotoriin ja Dubrovnikiin. Matkat Korfulle kestävät 8 tuntia ja kulkevat vain kesäkuukausina. Reitit Igoumenitsalle kestävät 9,5 tuntia ja nekin ovat toiminnassa vain kesäisin.

Bar opas

Rannikkokaupunki Bar on merkittävä satamakaupunki Etelä Montenegrossa Adrianmeren rannikolla. Montenegro sijaitsee Kaakkois-Euroopassa ja rajautuu Kroatiaan lännessä, Bosnia ja Hertsegovinaan luoteessa, Serbiaan koillisessa, Kosovoon idässä ja Albaniaan kaakossa. Barin tärkein turistikohde on Stari Bar, joka tunnetaan myös nimellä Old Bar. Stari Bar, toisin kuin kaupungin uudempi puoli, ei ole lähellä merta, vaan kukkulalla, jonne sen alunperin pystytti Illyriansit kuin linnoitettu kaupunki. Stari Barin sisältä turistit löytävät edelleen kaksi tärkeintä vanhan kaupungin kirkkoa, St. Catherinen (1300-luvulta) ja St. Venerandan (1400-luvulta). Niiden lisäksi kukkulalla on Pyhä Nikola, joka on pystytetty vuonna 1288 ja massiivinen akvedukti joka toimitti kaupunkiin makeaa vettä.

Kaupunki on tunnettu myös kesäjuhlista, multi-taiteen ilmentymä kesäkaudella, joka todella tuo eloa tähän pikkukaupunkiin, tehden siitä enemmän kuin vain pysäkin matkalla Montenegroon.