Lautta satamasta Bilbao satamaan Rosslare

Espanja ja Irlanti yhdistyvät reitillä Bilbao Rosslare. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 26 tuntia 44 minuuttia.

Bilbao Rosslare matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Bilbao - Rosslare lauttaoperaattorit

  • Brittany Ferries
    • 1 lähtö viikoittain 26 h 44 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Bilbao Rosslare

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Bilbao Rosslare on auto ja 2 matkustajaa.

Bilbao opas

Bilbao on Biscayn maakunnan pääkaupunki Baskimaan autonomisella alueella Espanjassa. Kaupunki sijaitsee Espanjan pohjois/keskiosassa ja on noin 14 km päässä etelään Biscayn lahdesta, missä Bilbaon suisto on muodostunut. Bilbao on yksi pohjois-Espanjan tärkein taloudellinen ja kulttuurinen keskus, ja se on saavuttanut kansainvälisen tunnustuksen arkkitehtuurisesta näkökulmasta. Guggenheimin museo on toiminut sen suurimpana korttina, vaikka kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Sen sijainti tekee sen myös ihanteelliseksi lähtöpaikaksi muihin pohjois-Iberian niemimaan alueisiin sekä lounais-Ranskaan.
Bilbaon satama sijaitsee Bilbao Abra lahdella Estuary of Bilbaossa, Biscayssa (Baskimaalla). Päätilat ovat Santurtzin ja Zierbenan kunnissa, noin 15km länteen Bilbaosta. Brittany Ferries operoi Portsmouth – Bilbao reittiä MV Cap Finistère aluksellaan.

Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.