Bilbao
Rosslare
Lautat maahan Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Bilbao satamaan Rosslare

Espanja ja Irlanti yhdistyvät reitillä Bilbao Rosslare. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 27 tuntia 45 minuuttia.

Bilbao Rosslare matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Irlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Bilbao - Rosslare?

  Lautan ylitysaika Bilbao - Rosslare on noin 27h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Bilbao - Rosslare?

  Bilbao to Rosslare lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Bilbao - Rosslare on 316 €.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Bilbao - Rosslare?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Bilbao to Rosslare ja tämä on
  • Brittany Ferries
 • Miten voin varata lauttalippuja Bilbao - Rosslare?

  Varaa lautat reitiltä Bilbao kohteeseen Rosslare tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bilbao - Rosslare?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Bilbao - Rosslare
  • Brittany Ferries
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Bilbao - Rosslare?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Bilbao ja Rosslare välillä
  • Brittany Ferries
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Bilbao - Rosslare?

  Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.
 • Mikä on etäisyys Bilbao ja Rosslare välillä?

  Etäisyys Bilbao ja Rosslare välillä on noin 567 meripeninkulmaa.

Bilbao opas

Bilbao on Biscayn maakunnan pääkaupunki Baskimaan autonomisella alueella Espanjassa. Kaupunki sijaitsee Espanjan pohjois/keskiosassa ja on noin 14 km päässä etelään Biscayn lahdesta, missä Bilbaon suisto on muodostunut. Bilbao on yksi pohjois-Espanjan tärkein taloudellinen ja kulttuurinen keskus, ja se on saavuttanut kansainvälisen tunnustuksen arkkitehtuurisesta näkökulmasta. Guggenheimin museo on toiminut sen suurimpana korttina, vaikka kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Sen sijainti tekee sen myös ihanteelliseksi lähtöpaikaksi muihin pohjois-Iberian niemimaan alueisiin sekä lounais-Ranskaan.
Bilbaon satama sijaitsee Bilbao Abra lahdella Estuary of Bilbaossa, Biscayssa (Baskimaalla). Päätilat ovat Santurtzin ja Zierbenan kunnissa, noin 15km länteen Bilbaosta. Brittany Ferries operoi Portsmouth – Bilbao reittiä MV Cap Finistère aluksellaan.


Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.