Brittany Ferries

Brittany Ferries tarjoaa laajan valikoiman lauttareittejä Länsi-Ranskan, Pohjois-Espanjan, ja Irlannin välillä.

Brittany Ferriesillä matkustaessa kohdesatama on paljon muutakin kuin pelkkä satama. Joka kohteella on oma luonteensa ja ne ovat yleensä täynnä elämää sekä loistavia ostos-, ruoka- ja juomapaikkoja.

lomasi alkaa heti laivaan astuessasi, sillä Brittany Ferries tarjoaa luksusristeilijöiden ympärille rakennettuja palveluita.

Viihdetarjonta on laajaa, ja ranskalaisella ruoalla on tietysti loistava maine. Laivalta löytyy myös useita kauppoja, joissa voit tehdä ostoksesi. Voit myös rentoutua hytissäsi, josta on tehty mahdollisimman mukava ja ylellinen.

Pidemmillä matkoilla, kuten Englannin ja Espanjan välillä, hytillä voi olla suuri vaikutus. Päivällä hytissä voi nauttia yksityisyydestä ja pitää tavaransa turvassa. Yöllä se tarjoaa mukavan nukkumapaikan.

Brittany Ferries tarjoaa myös yksinkertaisen palvelun nimeltään Brittany Ferries Économie Portsmouthin Le Havre- ja Santander-reiteillä. Économie-palvelu on täydellinen heille, jotka tahtovat matkustaa Ranskaan tai Espanjaan kohtuuhintaan, ilman risteilyelämystä tai Normandie Expressin nopeutta. Brittany Ferries économie käyttää Etretat-lauttaa.

Tarkastele Brittany Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Brittany Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Brittany Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Brittany Ferries kaikki reitit

Brittany Ferries asiakasarviot

 • "Hieno reissu"

  Erittäin mukava matka kumpaankin suuntaan.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Brittany Ferries aluksella Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä kokemus miinuksena WiFin puute"

  Kokemukseni sekä Normandiella että Mont St. Michelillä olivat positiivisia: laiva oli puhdas, henkilökunta ystävällinen (odotin hiljaisia, kivikasvoisia asiakaspalvelijoita), ja palvelut helppokäyttöisiä ja käteviä. Hytti oli erinomainen ja lisämaksun arvoinen. Oli kuitenkin turhauttavaa että tein tämän matkan businessmielessä, enkä voinut käyttää wifiä kummallakaan suunnalla; menomatkalla se oli kokonaan alhaalla ja paluumatkalla se oli niin hidas etten pystynyt edes lukemaan sähköpostejani. Vaikka lomamatkailijoita asia ei niinkään haitannut, huomasin muitakin liikemiehiä joita tilanne selvästi harmitti.

  'Adam' matkusti operaattorilla Brittany Ferries aluksella Normandie/Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oikein hyvä tosiaankin"

  Oikein mukava, todella pehmeä ylitys, täysin puhdas lautta, mahtava palvelu. Kaikkein tärkeintä: täsmällinen.

  'Roy' matkusti operaattorilla Brittany Ferries aluksella Normandie Express

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Viimeinen ylitys Portsmouthista Caeniin"

  Käytimme Normandian lauttaa ylitykseen Portsmouthista Caeniin matkallamme Pohjois-Ranskan lomalle. Voin suositella lämpimästi tätä matkaa joka oli hyvin organisoitu ja todella nautinnollinen kokemus. En epäröisi ollenkaan suositellessani sitä muille tai tehden saman matkan itse uudestaan.

  'Philippa' matkusti operaattorilla Brittany Ferries aluksella Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit