Brittany Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Brittany Ferries

Brittany Ferries tarjoaa laajan valikoiman lauttareittejä Länsi-Ranskan, Pohjois-Espanjan, ja Irlannin välillä.

Brittany Ferriesillä matkustaessa kohdesatama on paljon muutakin kuin pelkkä satama. Joka kohteella on oma luonteensa ja ne ovat yleensä täynnä elämää sekä loistavia ostos-, ruoka- ja juomapaikkoja.

Lomasi alkaa heti laivaan astuessasi, sillä Brittany Ferries tarjoaa luksusristeilijöiden ympärille rakennettuja palveluita.

Viihdetarjonta on laajaa, ja ranskalaisella ruoalla on tietysti loistava maine. Laivalta löytyy myös useita kauppoja, joissa voit tehdä ostoksesi. Voit myös rentoutua hytissäsi, josta on tehty mahdollisimman mukava ja ylellinen.

Pidemmillä matkoilla, kuten Englannin ja Espanjan välillä, hytillä voi olla suuri vaikutus. Päivällä hytissä voi nauttia yksityisyydestä ja pitää tavaransa turvassa. Yöllä se tarjoaa mukavan nukkumapaikan.

Brittany Ferries tarjoaa myös yksinkertaisen palvelun nimeltään Brittany Ferries Économie Portsmouthin Le Havre- ja Santander-reiteillä. Économie-palvelu on täydellinen heille, jotka tahtovat matkustaa Ranskaan tai Espanjaan kohtuuhintaan, ilman risteilyelämystä tai Normandie Expressin nopeutta. Brittany Ferries économie käyttää Etretat-lauttaa.

Tarkastele Brittany Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Brittany Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Brittany Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Brittany Ferries kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Brittany Ferries asiakasarviot

 • "Roscoffista Corkiin"

  Ensimmäinen visiitti Corkiin, mutta nautin koko matkasta. Henkilökunta oli ystävällinen, laiva siisti ja ruoka erinomaista.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Brittany Ferries - Plymouth/Roscoff ylitys"

  Siitä on jonkin aikaa, kun viimeksi käytin lauttayhteyttä, yleensä lennän mieluummin, mutta viime matka Brittany Ferriesin Armorique-lautalla on muuttanut mieleni. Henkilökunta oli ystävällinen ja avulias, tilat ensiluokkaisia, ja miehistö oli poikkeuksellisen tehokas alukseen nousemisen/alukselta poistumisen yhteydessä, mitkä tehtiin nopeasti ja vähällä vaivalla. Ainoa todellinen valituksen aihe oli, että olisimme voineet saada paljon paremman hytin samaan hintaan jos olisimme varanneet suoraan Brittany Ferriesin kautta, minkä teemme ensi kerralla. Vaikka varasimme club class hytin directferriesin kautta, näytti siltä että paremmat hytit annettiin asiakkaille, jotka olivat varanneet suoraan Brittany Ferriesin kautta. Ystävämme tulivat kanssamme lomalle ja he varasivat suoraan Brittany Ferriesin kautta ja saivat matkan halvemmalla ja paremmin varustellulla ja tilavammalla hytillä. Armorique on upea lautta ja laivaston uusin tulokas. Ruokapalvelut ovat erinomaiset ja hyvin varustettu ravintola myy laadukasta ruokaa kohtuulliseen hintaan. Itse ruoka on paljon parempaa kuin millään huoltoasemalla ja luultavasti maksaa puolet hinnasta. Lautta oli myös erittäin puhdas ja siisti. Poistuminen Roscoffissa oli ilo. Olimme pois laivasta ja osaksi Ranskan maaseudulla 15 minuutin kuluessa noustuamme autoon; täysin eri kokemus kuin tunnin odotus lähtiessämme Englannin satamasta, jossa sataman henkilökunta näytti tympeältä. Nopea herätys kaikille jotka tulevat Ranskasta ensiekrtaa Britanniaanjossa tulli on täysin päinvastainen kuin Ranskan ystävällinen ja huomattavasti tehokkaampi tulli. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä ylitys hyvin varustetulla aluksella jota hoitaa ystävällinen ja osaava henkilökunta. Erityisesti lapset erityisesti rakastivat matkaa. Kyllä mielelläni käytän ylimääräistä aikaa lauttamatkaan kuin menisin tunnelista tai lentäisin. Stressitön ja rentouttava lähtö ja lopetus meidän lomallemme... hyvin tehty Brittany Ferries!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Portsmouthista Caeniin Brittany Ferriesillä"

  Vuosien takainen edellinen lauttakokemus (lyhyt kanaalin ylitys) vakuutti minut käyttämään tunnelia, mutta viimeaikainen kokemukseni muutti mieleni. Lautta oli siisti, tilava eikä ylikuormitettu. Henkilökunta oli tehokas ja avulias, ja etenkin ruokapalvelut olivat hyvänlaatuisia eivätkä ylihinnoiteltuja.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno reissu"

  Erittäin mukava matka kumpaankin suuntaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.