Brittany Ferries

Brittany Ferries tarjoaa laajan valikoiman lauttareittejä Länsi-Ranskan, Pohjois-Espanjan, Irlannin ja Britannian välillä.

Brittany Ferriesillä matkustaessa kohdesatama on paljon muutakin kuin pelkkä satama. Joka kohteella on oma luonteensa ja ne ovat yleensä täynnä elämää sekä loistavia ostos- ruoka- ja juomapaikkoja.

Brittany Ferries tarjoaa luksusristeilijöiden ympärille rakennettuja palveluja, minkä ansiosta lomasi alkaa heti laivaan astuessasi.

Viihdetarjonta on laajaa ja ranskalainen ruoka on tietysti maailmankuulua. Laivalla voi myös tehdä ostoksia sen monissa putiikeissa tai halutessasi voit vain rentoutua hytissä, joista on tehty mahdollisimman mukavia ja ylellisiä.

Pidemmillä matkoilla, kuten Englannin ja Espanjan välillä, hytillä voi olla suuri vaikutus. Hytissä voi nauttia yksityisyydestä ja mukavasta nukkumapaikasta samalla kun se tarjoaa kätevän ja turvallisen paikan tavaroiden säilyttämiseen.

Tarkastele Brittany Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Brittany Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Brittany Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Brittany Ferries kaikki reitit

Brittany Ferries asiakasarviot

 • "Hieno reissu"

  Erittäin mukava matka kumpaankin suuntaan.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Brittany Ferries aluksella Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä kokemus miinuksena WiFin puute"

  Kokemukseni sekä Normandiella että Mont St. Michelillä olivat positiivisia: laiva oli puhdas, henkilökunta ystävällinen (odotin hiljaisia, kivikasvoisia asiakaspalvelijoita), ja palvelut helppokäyttöisiä ja käteviä. Hytti oli erinomainen ja lisämaksun arvoinen. Oli kuitenkin turhauttavaa että tein tämän matkan businessmielessä, enkä voinut käyttää wifiä kummallakaan suunnalla; menomatkalla se oli kokonaan alhaalla ja paluumatkalla se oli niin hidas etten pystynyt edes lukemaan sähköpostejani. Vaikka lomamatkailijoita asia ei niinkään haitannut, huomasin muitakin liikemiehiä joita tilanne selvästi harmitti.

  'Adam' matkusti operaattorilla Brittany Ferries aluksella Normandie/Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oikein hyvä tosiaankin"

  Oikein mukava, todella pehmeä ylitys, täysin puhdas lautta, mahtava palvelu. Kaikkein tärkeintä: täsmällinen.

  'Roy' matkusti operaattorilla Brittany Ferries aluksella Normandie Express

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HYVÄ MATKA"

  ENSIMMÄINEN KERTA TÄLLÄ REITILLÄ JA OLIN TODELLA ILOINEN. EI MINKÄÄNLAISIA ONGELMIA.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Brittany Ferries aluksella Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän