COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bimini - Fort Lauderdale on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Biminisaaret - Yhdysvallat lautat sivullamme.

Bimini - Fort Lauderdale lauttaoperaattorit

    • 4 Sailings Weekly 2 hr
    • Get price

Lautta satamasta Bimini satamaan Fort Lauderdale

Biminisaaret ja Yhdysvallat yhdistyvät reitillä Bimini Fort Lauderdale. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia Caribbean. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia.

Bimini Fort Lauderdale matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Fort Lauderdale opas

Fort Lauderdale on kuuluisa rannoista ja taiteen ja kulttuurin tapahtumista. Se sijaitsee Floridassa Yhdysvalloissa. Kaupunki sijaitsee noin 40 km pohjoiseen Miamista Atlantin valtameren rannikolla. Kuten monet Kaakkois-Floridan naapurit, Fort Lauderdale on pitkään keksinyt itseään. Tilassa, jossa prameat matkailualueet usein pysyvät syrjässä arkisesta keskustasta, Fort Lauderdale osoittaa johdonmukaisuutta molemmissa päissä 2-mailin Las Olas käytävällä. Pirteä ilme on tulosta päivityksistä sekä keskustassa että rannan tuntumassa. Keskustan innovatiiviseen taidealueeseen, kahviloihin ja putiikkeihin sopii yhteen yhtä kekseliäs ranta-alue, jossa on hotelleja, kahviloita ja kauppoja päin kehittymätöntä rantaviivaa, ja uusia lomahotellityyppisiä hotelleja. Huolimatta teennäisen ylikehittämisen varovaisuudesta, kaupungin johtajat ovat sallinneet silmiinpistävän määrän ylösnousukkaita.

Päivittäinen lauttayhteys yhdistää Fort Lauderdalen ja Freeportin. 76 kilometrin matka kestää noin 2,5 tuntia.