Biosfera Express
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Biosfera Express

Perheyritys Biosfera Express toimii La Graciosassa Kanariansaarilla, Afrikan etelärannikon lähettyvillä. Yritys tarjoaa useita menopaluu matkoja Lanzaroten rannikolla sijaitsevasta Orzolasta.

Biosferaa pöyrittävä perhe on ollut pitkään syvänmeren kalastus alalla, joten heillä on paljon kokemusta alueella purjehtimisesta, joten voit olla varma, että olet hyvissä käsissä.

Jokaiselle matkustajalle taataan turvallinen ja mukava matkakokemus nopean katamaraanilaivueen ja tietoisan henkilökunnan avulla. Laivalle mahtuu 250 matkustajaa, ja sisältä löytyy tilavia oleskelutiloja, loistavia WC-tiloja, baareja ja musiikki-välineitä. Cap Menorcalla voit jopa nauttia grillatuista merenelävistä ihaillessasi majesteettisia merinäkymiä. Toisella lautalla, Badia de Sollerilla, on suuri kattoluukku, jonka läpi voit katsella Kanarian kauniita rannikoita.

Osoitteesta directferries.fi löydät Biosfera Express aikataulut sekä hinnat ja voit varata Biosfera Express lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Biosfera Express vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Biosfera Express matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.