Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset La Graciosa lauttasatamaan

  • La Graciosa majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö La Graciosa lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile La Graciosa majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

La Graciosa lauttapalvelut

La Graciosa opas

La Graciosa lauttasatama

La Graciosa on pieni Lanzarotelle kuuluva saari jolla asuu vain 600 asukasta. Saarelta puuttuu kunnollinen infrastruktuuri, mutta matkailun suosion nousun myötä, saaren talous on kokenut suuren kasvun, tarjoten työpaikkoja ravintola- sekä liikennealalla. Ennen turismin kasvua saaren paikalliset olivat lähes täysin riippuvaisia kalastuksesta pääelinkeinonaan. Saarella ei ole lentokenttää, joten sen voi saavuttaa ainoastaan laivalla. Suurin osa kävijöistä vierailee saarella vain päivän viihdykkeiden niukkuuden vuoksi, mutta saari on oivallinen leppoisille päiväretkille. Yöpymistä varten Caleta Del Sobon kaupungista löytyy kuitenkin perustavanlaatuisia hotelleja. La Graciosalle pääsee laivalla Lanzaroten muilta saarilta alle puolessa tunnissa, minkä ansiosta saarten välillä hyppiminen on erittäin helppoa. Saarten välillä kulkevat laivat ovat aina luotettavia ja matkaavat säännöllisin ajoin edullisilla hinnoilla.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.