brittany_ferries_armorique

Armorique

Brittany Ferries toimii satamien Plymouth Roscoff välillä

Erityisesti suunniteltu ja rakennettu Brittany Ferriesille, Armorique esiteltiin heidän laivastoonsa vuonna 2009. Kuljettaa jopa 1500 matkustajaa ja 470 autoa. Laiva on suunniteltu moderniksi ja siellä on sisustus, joka kauniisti kaappaa Bretagnen alueen valot, värit ja tilat ja sen merellisen perinnön. Laivalla on runsaasti tilaa liikkua ympäriinsä (sekä sisällä että kannella) sen avoimuuden vuoksi, ja siellä on paljon alueita rentoutumiseen, mukaan lukien hiljainen alue.

Hytit / Lepotuolit

Armorique tarjoaa matkustajille valikoiman 248 hyttiä – kaikki ovat kylpyhuoneella ja ilmastoinnilla varustettuja sekä yli 300 lepotuolia sijaitsee ympäri laivan. On myös useita hyttejä liikuntarajoitteisille matkustajille.

Ravintolat

Armorique sisältää itsepalveluravintolan, joka tarjoaa fantastisen valikoiman ruokia ympäri maailmaa, sekä ranskalaisia suosikkeja, kuten suussa sulavia minuuttipihvejä, paistettu mieleiseksi paikan päällä! Siellä on myös salaattipöytä, mainio valikoima jälkiruokia ja juomia, mukaan lukien viinejä ja oluita täydentäen ateriasi. Tämä kaikki tapahtuu erittäin valoisassa ja tilavassa ruokailutilassa, jossa on valikoima pöytiä erikokoisille ryhmille sekä panoraamanäkymät. Lasten pehmeä leikkipaikka sijaitsee myös tällä alueella, joten se on mainio paikka perheille.

Le Café ei tarjoa vain herkullisia välipaloja, kuten voileipiä, kakkuja, leivonnaisia ja kuumia ja kylmiä juomia, se on myös mainio paikka rentoutua ja nauttia ajasta kanssamatkustajien kanssa rentoutuneessa ilmapiirissä, siellä on myös monia taulutelevisioita, paljon tilaa ja istuimia.

Ravintola-alueen lähellä, pääaulan baari jatkaa Armoriquen avoimen tilan tuntua tarjoten lisäistuimia sekä hiljaisen alueen. Baari tarjoaa kaikkea hienoista ranskalaisista viineistä cocktaileihin sekä valikoiman kylmiä ja kuumia juomia, tämä valoisa ja ilmava alue on ihanteellinen paikka rentoutua, nauttia drinkistä ja ihailla mahtavia näkymiä. Siellä on myös monia taulutelevisioita, jotka näyttävät isot urheilulähetykset ja uutiset.

Ostokset

Täydellinen paikka ostaa lahjoja, matkamuistoja, tai vain jotain itsellesi, Armoriquen putiikit tarjoavat hienon valikoiman väkeviä alkoholijuomia, viiniä, tupakkaa, hajuvesiä ja kosmetiikkaa, nahkatavaroita, makeisia, leluja, muotia, sisustustavaroita, matkamuistoja, sanomalehtiä, pelejä, kameroita, aurinkolaseja, koruja ja paljon muuta! Kaikki ovat erittäin edulliseen hintaan, ja tutustumisen arvoisia.

Laivalla tehdyt ostokset voidaan maksaa euroissa tai Ison-Britannian punnissa.

Muut palvelut

Laivalla on kaksi elokuvateatteria, joissa voit katsoa uusimpia elokuvia. ”Wi-Fi aikaa” voi ostaa neuvontapisteestä. Armorique sisältää runsaasti kansitilaa, jossa voit leputtaa jalkojasi ja nauttia rauhallisuudesta, meri-ilmasta ja uskomattomista näkymistä, erityisesti lähdettäessä ja saapuessa satamaan. On myös pankkiautomaatti josta saa euroja, matkatavarahuone ja lastenhoitohuoneita.

Matkalla lasten kanssa

Armorique on erittäin lapsiystävällinen laiva. Pienet lapset voivat nauttia hauskanpidosta ja peleistä leikkihuoneessa ja sesongin aikana laivalla on erityistä viihdeohjelmaa ja lapset voivat nauttia kaikesta, peleistä aarteenmetsästykseen. Laivalla on myös pelihuone, jossa on uusimmat videopelit ja ilmakiekkopöytä, jotka viihdyttävät nuoria matkan aikana.

Liikuntarajoitteiset

Laiva on pyörätuoliystävällinen ja on hyttejä joissa on helppo liikkua pyörätuolilla sekä hissejä, joilla pääsee kaikille kansille.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Armorique oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Armorique laivalla

brittany_ferries_armorique_2_bed_cabins_wheelchair_accessible brittany_ferries_armorique_3_bed_cabins brittany_ferries_armorique_4_bed_cabins brittany_ferries_armorique_inside_2_bed_cabins brittany_ferries_armorique_large_2_bed_cabins brittany_ferries_armorique_lounge_seat brittany_ferries_armorique_outside_4_bed_cabins brittany_ferries_armorique_reclining_seats brittany_ferries_armorique_self_service_restaurant brittany_ferries_armorique_shop brittany_ferries_armorique_the_main_bar brittany_ferries_armorique_the_main_bar_2

Armorique arvostelut

4.4
/5:sta

100% asiakkaistamme suosittelee tätä alusta

 • Yleistä:4.5
 • Henkilökunta:4.6
 • Ateriapalvelut:4.1
 • Täsmällisyys:4.4
 • Puhtaus:4.6
 • "Brittany Ferries - Plymouth/Roscoff ylitys"

  Siitä on jonkin aikaa, kun viimeksi käytin lauttayhteyttä, yleensä lennän mieluummin, mutta viime matka Brittany Ferriesin Armorique-lautalla on muuttanut mieleni. Henkilökunta oli ystävällinen ja avulias, tilat ensiluokkaisia, ja miehistö oli poikkeuksellisen tehokas alukseen nousemisen/alukselta poistumisen yhteydessä, mitkä tehtiin nopeasti ja vähällä vaivalla. Ainoa todellinen valituksen aihe oli, että olisimme voineet saada paljon paremman hytin samaan hintaan jos olisimme varanneet suoraan Brittany Ferriesin kautta, minkä teemme ensi kerralla. Vaikka varasimme club class hytin directferriesin kautta, näytti siltä että paremmat hytit annettiin asiakkaille, jotka olivat varanneet suoraan Brittany Ferriesin kautta. Ystävämme tulivat kanssamme lomalle ja he varasivat suoraan Brittany Ferriesin kautta ja saivat matkan halvemmalla ja paremmin varustellulla ja tilavammalla hytillä. Armorique on upea lautta ja laivaston uusin tulokas. Ruokapalvelut ovat erinomaiset ja hyvin varustettu ravintola myy laadukasta ruokaa kohtuulliseen hintaan. Itse ruoka on paljon parempaa kuin millään huoltoasemalla ja luultavasti maksaa puolet hinnasta. Lautta oli myös erittäin puhdas ja siisti. Poistuminen Roscoffissa oli ilo. Olimme pois laivasta ja osaksi Ranskan maaseudulla 15 minuutin kuluessa noustuamme autoon; täysin eri kokemus kuin tunnin odotus lähtiessämme Englannin satamasta, jossa sataman henkilökunta näytti tympeältä. Nopea herätys kaikille jotka tulevat Ranskasta ensiekrtaa Britanniaanjossa tulli on täysin päinvastainen kuin Ranskan ystävällinen ja huomattavasti tehokkaampi tulli. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä ylitys hyvin varustetulla aluksella jota hoitaa ystävällinen ja osaava henkilökunta. Erityisesti lapset erityisesti rakastivat matkaa. Kyllä mielelläni käytän ylimääräistä aikaa lauttamatkaan kuin menisin tunnelista tai lentäisin. Stressitön ja rentouttava lähtö ja lopetus meidän lomallemme... hyvin tehty Brittany Ferries!

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Anonyymi arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka Roscoffiin"

  Valitettavasti lähtömme viivästyi tunnilla sairaskohtauksen vuoksi, kai me kaikki arvostaisimme samaa huomiota, jos tilanne olisi ollut päinvastainen. Toivon, että asianomainen henkilö paranee pian. Meillä oli hytti, se oli puhdas, mukava ja hyvin varusteltu ja nukuimme hyvin. Paluumatkalla söimme herkullisen aterian, vaikka kaipaamme silti ravintolaa, joka oli ennen olemassa, sen laatu oli loistava! Huomasin, että siellä näytti olevan hyvää viihdettä lapsille ja tietysti tavalliset elokuvateatteri ja kauppoja. Pystyimme istumaan kannella kun sää oli loistava. Nautin aina kanaalilautoista, voit kävellä ympäriinsä kuin haluat, istua auringonottotasanteella, tehdä ostoksia tai vain lukea ja tietenkin syödä!

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Anonyymi arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvin käytetty aika"

  Matkan aikana rentoutuimme täydellisesti, otimme suihkun hytissämme ja katsoimme elokuvan elokuvateatterissa. Lautta oli äärettömän puhdas ja hyvin ylläpidetty, henkilökunta ja palvelut ylittivät odotukset ja aiomme satavarmasti matkustaa tällä reitillä uudelleen. Paljon kiitoksia, P.J.Ross

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Paul Ross arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Bravo. Loistavaa työtä, Brittany Ferries."

  Oli ensimmäinen kertamme lautalla Roscoffista Plymouthiin, kun nousimme Armoriquen kyytiin 27.kesäkuuta 2013, klo 22:15 purjehdukselle. Soitimme edellisenä iltana kysyäksemme josko saisimme apua laivalla, koska olimme 4 kuukauden ulkomaan kiertueen loppupuolella (vaimoni ja perheeni kanssa, elämme Mauritiuksen saarella), eli meillä oli 2 painavahkoa matkalaukkua, ja koska olen 70, minulla on joitakin liikkuvuusongelmia. Meille vakuutettiin että saisimme apua. Ja niin se oli. Kun teimme lähtöselvityksen klo 19.30, meille kerrottiin, että pyyntömme oli asianmukaisesti kirjattu ja että saisimme tukea. Juuri ennen laivalle nousua auto, jossa oli viehättävä naiskuljettaja tuli keräämään meidät ja medät jätettiin laivan hissin ovelle... Ja saimme samanlaatuista tukea saapuessamme Plymouthiin varhain seuraavana päivänä!!! Vaimoni ja minä olemme niin kiitollisia tällaisesta palvelusta. Emme tiedä miten olisimme onnistuneet matkassa ilman sitä. Laivan palvelut olivat mahtavia. Nautimme erittäin hyvästä iltapalasta ja Bergeracin viinistä tilavassa ravintolassa. Verovapaat myymälät olivat korkealaatuisia, joita ei aina löydy näinä päivinä edes parhailta lentokentiltä ympäri maailmaa. Hytti oli erittäin mukava, erinomainen suihku ja kylpyhuone. Olimme niin pahoillani herätessämme kello 05:30 seuraavana aamuna kauniiseen musiikkiin, ja kuulutukseen joka kertoi, että matka olisi pian päättynyt ... Kiitos kaikille Brittany Ferriesin henkilöstölle, sekä satamassa ja merellä. Olette tehneet meidän päivä stämme (pikemminkin meidän yöstä...) upean. Yves ja Marilyn Giraud

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Yves and Marilyn Giraud arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Brittany Ferries"

  Ehdottomasti parhain tapa ylittää kanaali, ei ehkä halvin, mutta todellakin paras. Yksi pieni kritisionti - voitaisiinko tax freehen lisätä PIPE tobaccoa.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Merfyn arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka meren yli"

  Matka oli hyvä, laiva oli todella kiva ja siellä oli paljon tilaa liikkumiseen. Baarit oli hyviä ja miehistön kanssa oli mukava jutella, aamupala olisi voinut olla aikaisemmin sillä se tarjoiltiin Englannin ajassa Ranskan vesillä, eli tunnin myöhemmin, mikä teki maihinnoususta kiireisen.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Walter arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Syntymäpäivälahja"

  Matka oli syntymäpäivälahja mieheltäni, kun olimme lomalla Devonissa. Otimme klo 22:00 lautan ja saavuimme Roscoffiin 7:00, jolloin meille jäi koko päivä aikaa nähtävyyksille. Lähdimme klo 15:00 seuraavana päivänä ja saavuille Plymouthiin kello 20:10. Koko kokemus oli ihastuttava ja aiomme varmasti tehdä saman retken uudelleen. Kaikki oli mahtavaa ja jokainen matkan osio hoidettiin hyvin ammattimaisesti.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Monica arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tavallinen matka"

  Otin vähän aikaa sitten lautan Roscoffista Plymouthiin ja takaisin. Kumpikin matka oli täysin nautittava alusta loppuun. Hytti oli siisti ja raikas. En voi moittia sitä mistään. Henkilökunta oli kohtelias, avulias ja ystävällinen. Ja toisin kuin useat muut liikennevälineet se oli oikeastaan todella täsmällinen.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Jayne arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Suosittelisin!"

  Kaikki oli helppoa. Menomatkan hytti oli mukava. Meitä informoitiin hyvin laivaan noustessa ja sieltä lähtiessä. Lapsille oli klovni, värityskilpailu ja piirrettyjä paluumatkalla. Ruoka oli kuumaa ja se tarjoiltiin runsain annoksin. Suosittelisin!

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Stephen arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä ylitys"

  Olimme jalkamatkustajia ja koimme joitain vaikeuksia kävellessämme terminaalista laivaan laukkujemme kanssa. Muuten laivan palvelut olivat erittäin hyvät. Varatut kallistuvat istuimet olivat ihanteellisia ja olimme rentoutuneita koko matkan ajan.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Judith arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka"

  Minulla oli todella hauskaa Brittany Ferriesillä kaikki oli täydellistä kuten odotinkin, menen uudelleen heinäkuussa.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Darran arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä lautta"

  Mikä loistava tapa aloittaa reissu. Alus Amorique oli kiiltävän puhdas ja hehkeä. Henkilökunta oli loistava liikenteen ohjaajista kokkiin. Kiitos myös piilotetulle lahjakkuudelle, merimiehille ja ohjauskannen porukalle joita emme koskaan näe, mutta luotamme turvalliselle ja sujuvalle matkalle.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Christopher arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Loistava"

  Se oli todella kiva laiva ja oikein hyvä ja siisti hytti. Oikein hyvä, ruoka oli myös miellyttävää.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Colin arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Loistava"

  Se oli todella kiva laiva ja oikein hyvä ja siisti hytti. Oikein hyvä, ruoka oli myös miellyttävää.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Colin arvioi matkustettuaan operaattorin Brittany Ferries laivalla Armorique

  Lue lisää Näytä vähemmän