COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Capraia - Livorno on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Capraia saari - Italia lautat sivullamme.

Capraia - Livorno lauttaoperaattorit

    • 9 Sailings Weekly 2 hr 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Capraia satamaan Livorno

Capraia saari ja Italia yhdistyvät reitillä Capraia Livorno. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 9 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 45 minuuttia.

Capraia Livorno matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Capraia opas

Capraia on luoteisin osa seitsemästä saaresta Toscanan saaristossa, ja kolmanneksi suurin Elban ja Giglion jälkeen. Saari on noin 62 km päässä Livornosta meritse, 32 km luoteeseen Elban saarelta ja 30 km päässä Ranskan Korsikan saarelta. Pieni saari, mikä on vulkaanista alkuperää, on pinta-alaltaan noin 19 neliökilometriä ja on se 466 metriä merenpinnan yläpuolella. Saaren pieni satama, Porto di Capraia, on yhteydessä kylään saaren ainoalla asfaltoidulla tiellä. Kylän, jota hallitsee St. Georgen linnoitus, vierailijat löytävät Assuntan kirkon, St. Nicolan kirkon ja Sacred Heart of Jesuksen, St. Antonion kirkon ja luostarin ja St. Stefanon kirkon alla Pianan. Saari on tunnettu viinin tuotannosta ja sardellinkalastuksesta.
Saarelta pääsee lautalla Livornoon, joka on noin 60 km:n päässä.


Livorno opas

Italian Livorno on tärkeä satamakaupunki Italian länsirannikolla. Monet risteilyalukset vierailevat Livornossa, koska se on merenkulun portti Toscanan alueella. Kaupunki on myös tärkeä lauttaterminaali. Monet turistit käyvät Livornossa matkalla Toscanan tärkeimpiin matkailukohteisiin Firenzeen, Pisaan, Luccaan ja Sienaan. Livorno suunniteltiin "ihanteelliseksi kaupungiksi" Italian renessanssin aikana, kun sitä hallitsi suuriruhtinas Medicin perhe. Suurimmat lisäykset on suunnitellut arkkitehti Bernardo Buontalenti 1500–luvun lopussa. Medicin porttia vahti ja puolusti tornit ja linnoitukset jotka johtavat kaupungin keskustaan. Kuten monet Italian kaupungit, Livornoa ympäröi aikoinaan muurit, jotka rakennettiin suojelemaan kansalaisiaan hyökkääjiltä. Monet näistä antiikin seinistä ovat vielä ennallaan ja ovat tutustumisen arvoisia.

Satamassa on modernit mukavuudet, kuten pyörätuoliluiskat ja wc- ja suihkutilat matkailijoille. Siellä on myös baareja, ravintoloita, info-piste, konferenssikeskus, pankkeja ja muita palveluja. Satamasta on lauttayhteydet Bastiaan, Olbiaan, Arzachenaan, Cagliariin ja Tunisiaan.