Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Livorno lauttasatamaan

 • Autolla

  Jos ajat Bolognasta, Milanosta tai muusta suuresta italialaisesta kaupungista, tulee sinun päästä moottoritielle A1. Päästäksesi satamaan 'Stazione Marittima', joka on päälauttaterminaali matkustajille, tulee sinun poistua A1-moottoritieltä. Seuraa opastuksia 'Porto/Imbarchi, Corsica/Sardegna' ja 'Moby', jotka johtavat sinut suoraan terminaaleihin. Uusi sisäänkäynti satamaan on nimeltään "VARCO DONEGANI", Nuova Stazione Marittima, 57100 Livorno.

 • Junalla

  Livornon keskusrautatieasema on noin 3 km päässä satamasta. Asemalle kulkee sekä kansainvälisiä että paikallisia junia Napolista, Roomasta, Genovasta ja muista kaupungeista.

 • Osoite

  Nuova Stazione Marittima, 57100 Livorno, Italia

 • Lisätietoa

  Autovuokraamoja on lyhyen kävelymatkan päässä satamasta. Takseja on yleensä saatavilla lauttaterminaalin, rautatieaseman ja linja-autoaseman ulkopuolella. Taksitolppia on on myös kaupungin keskustassa.

 • Livorno majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Livorno lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Livorno majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Livorno lauttapalvelut

Livorno opas

Livorno opas

Livornon satamakaupunki sijaitsee Tyrrhenanmeressä Toscanan länsirannikolla. Se in Livornon provinssin pääkaupunki ja Italian länsirannikon kolmanneksi suurin satama. Livornon satamaa. Vuonna 1618 se julistettiin vapaasatamaksi ja käyttöön otettiin liberaali perustuslaki, joka veti paikalle suuren joukon juutalaisia, kreikkalaisia, Espanjan muslimeja, Englannin katolilaisia ja sekalaisen joukon muita pakolaisia. Livornoon rakennettiin 1800-luvulla Euroopan ensimmäiset uimalat, kun merenrantalomat kasvattivat suosiotaan. Kaupungin ikivanhoja perinteitä pidetään yllä meressä ja kanavissa käytävillä soutukilpailuilla.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.