COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cavo - Portoferraio on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Cavo - Portoferraio lauttaoperaattorit

    • 20 Sailings Weekly 20 min
    • Get price

Lautta satamasta Cavo satamaan Portoferraio

Elba ja Elba yhdistyvät reitillä Cavo Portoferraio. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Toremar. Reittiä kuljetaan jopa 20 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 20 minuuttia.

Cavo Portoferraio matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Cavo opas

Cavo on kaupunki ja satama Elban saarella Välimerellä. Se on Toscanan saariston suurin saari, ja kuuluu myös osana Toscanan saariston kansallispuistoon. Elba on Italian kolmanneksi suurin saari Sisilian ja Sardinian jälkeen.
Elba on tunnettu maailmassa sen kirkkaista, sinisistä vesistä ja kauniista rannoista. Sillä on upeat maisemat sekä maalla että merellä, mistä syystä saari on ehdoton nähtävyys Toscanan matkailijoille. Elba on myös täydellinen sukellus- ja snorklauskohde sen kalarikkainen vesistöineen. Jos kaipaat muuta tekemistä kuin rannalla löhöilyä, voit myös vuoripyöräillä tai patikoida vuorella tai pelata erän golfia.
Saarelta on lauttayhteydet mantereelle kolmen eri lauttayhtiön välityksellä: Toremar, Moby Lines ja Blunavy. Kaikki tarjoavat reittejä Piombinon ja Portoferraion (pääkaupunki pohjoisessa) sekä idässä Cavon, Rio Marinan ja Porto Arruzzon välillä.


Portoferraio opas

Kaupunki Portoferraio sijaitsee Italian Elban saaren koillisrannikolla, niemeke, joka sulkee kuiluna kohti pohjoista. Portoferraio on yksi saaren vanhimmista kaupungeista ja voi metsästää historiansa takaisin Ligurians, etruskien ja kreikkalaisten aikaan, ennen kuin siitä tuli roomalainen siirtokunta nimeltä Fabricia. Kaupungin ulkoasu johtuu Cosimo I Dei Medicistä joka nimen vaihtamisen Cosmopoliksi vuonna 1548 aloitettiin myös suuria puolustavia toimia. Kaupunki on tunnettu tarjoamastaan turvapaikasta maanpaossa olevalle Napoleon Bonapartelle vuonna 1814. Muita historiallisesti ja kulttuurisesti kiinnostavia paikkoja ovat romaaninen kirkko Santo Stefano Alle Trane, korkea-jauhettu etruskien linnoitus Castiglione, Villa dei Mulini ja San Martino, International Art Center of Italo Bolano, Pinacoteca Foresiana ja kasvitieteellinen puutarha Ottonessa.

Muutaman kilometrin päässä Portoferraiosta kohti Bagnaiaa, Hamlet Le Grottessa, jossa kävijät voivat nähdä edelleen roomalaisen huvilan Imperial aikana. Ne olivat peittyneet kasvistoon, kunnes vuonna 1960 kaivaukset paljastivat suuren kompleksin seinät opus reticulatumissa, isot terassit joilta on näkymät merelle ja lämmitetty uima-allas.