COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Elba

Toscanan saaristo koostuu seitsemästä saaresta joista Elba on suurin. Vaikka saari tunnetaan Napoleonin maanpakopaikkana vuonna 1814, sen historia yltää paljon pidemmälle.

Vaikka Elballa on rikas historia se tunnetaan myös kauniista hiekkarannoistaan, kristallinkirkkaasta merestään sekä oivallisesta sijainnistaan.

Saarena Välimerellä, Elban voi saavuttaa erittäin helposti laivalla. Laivoja lähtee Italian Piombinosta. Ylityksiä on satoja viikottain ja ne kestävät vain 30-60 minuuttia riippuen reitistä sekä laivayhtiöstä. Tiettyinä vuodenaikoina on mahdollista myös kulkea Korsikan ja Elban välillä.

Napoleonilaisia nähtävyyksiä on lukuisia kuten Villa dei Mulini sekä Villa San Martino jotka ovat muinaisten hallitsijoiden asuinpaikkoja. Lisäksi Museum of the Church of the Misericordiasta löytyy Napoleonin kuolinnaamio.

Perheille mukavaa tehtävää löytyy Elban Akvaariosta (Acquario dell'Elba) joka sijaitsee Marina de Campossa saaren lounaispuolella ja esittelee Välimeren hienoimpia merieläimiä.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 20 lähtöä viikoittain 15 min
  • Etsi hinta
  • 5 lähtöä päivittäin 30 min
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä päivittäin 1 tunti
  • Etsi hinta
  • 3 lähtöä päivittäin 40 min
  • Etsi hinta

Elba arvostelut

 • "Vanha kunnon baby"

  Moby Baby ei ole vauva enää, noin 45 vuotta on kulunut siitä kun se oli kehittynein skandinaavinen lautta. Mutta ulkomuoto on edelleen sama ja lautta on yhä tyylikäs pikku alus jolla on oikein hyvät ulkokansitilat. Sisäsisustusta on muutettu monta kertaa, ja Sealinkin aikana tehdyt muutokset ovat edelleen näkyvissä, jotkut alkuperäiset piirteet sulautuvat hyvin yhteen Mobyn modernin sisustuksen kanssa. Alkuperäinen Jacaranda tiikkiseinät ovat poissa, samoin tyylikäs ruotsalainen design - mutta kahvi on hyvää ja Moby Baby jatkaa kulkuaan - muuttuneena hulppeasta 60-luvun pitkänmatkan yölautasta moderniin matkustajalauttaan. Jos pidät lautoista, mene ja koe tämä baby!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva laiva"

  Matkustin Korsikalle (Bastian kautta) Sardinia Vera lautalla. Käytännöllinen, lautalla oli kaikkea mitä voi pyytää mutta se ei räjäyttänyt mieltä. Matkustin paluumatkalla Mega Express 2:lla ja se oli paljon parempi!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mega laiva"

  Matkustin mega Express 2.lla matkallani Korsikalta viime viikolla. Laivalle nousu kesti vähän kauemmin kuin odotin mutta kun pääsin kyytiin todella nautin ajastani lautalla ja sain hyvän kokemuksen. Todella suosittelen tätä lauttaa!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva laiva Nizzasta!"

  Matkustin hiljattain tällä laivalla Nizzasta ja reissu oli oikein mukava ja rentouttava. Otin ensin lautan Englannista Calaisiin DFDS:llä ja sitten ajoin Nizzaan josta menin Korsikalle (en pidä lentämisestä) ja suosittelisin tätä reittiä joka kerta!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Elba