COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitavecchia - Barcelona on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Rooma - Espanja lautat sivullamme.

Civitavecchia - Barcelona lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Weekly 20 hr
  • Get price

Civitavecchia Barcelona lautta arvostelut

 • "Grimaldi Civitavecchia/Barcelona 23/05"

  Purjehdus kaksi tuntia myöhässä, henkilökunta ei antanut mitään informaatiota mistä tämä johtui tai milloin lautan odotettiin saapuvan satamaan. Filippiiniläinen miehistö oli ystävällinen, avulias ja kohtelias. Lautta ja hytti olivat puhtaita, ja palveluja oli paljon (vaikka ei elokuvateatteria minkä pitäisi olla ilmiselvä palvelu), a la carte ravintolan ruoka oli keskinkertaista, ja kaikki juomat ja ruoat olivat melko kalliita.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Risteily Rooma-Barcelona"

  Hytti Owner sviitti oli hieno ja hyvällä paikalla. Yöllä oli paljon kuulutuksia oli vaikea nukkua. Etukäteen ostetut ateriat "köyhiä". Aamupala sämpylä,kylmä paahtoleipä,muna kokkeli ja yksi kahvi pahvimukista. Juusto maksoi 5 euroa ja leikkele 8 euroa. Samoin 3 ruokalajin lounas. Sai vain yhtä lajia.Salaatti maksullinen. Juomaksi yksi olut vedestä meni maksu

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Välimeren läpi Roomasta Barcelonaan"

  Hyvä matka, mutta muutama huomio. Laiva on suunnattu lähinnä rekkakuskeille ja liikematkustajille, siellä on paljon kahviloita ja ravintoloita mutta ei oikein mitään perhematkustajille suunnattua. Vain yksi pieni leikkialue nuorille lapsille. Siellä oli pelihalli vanhemmille lapsille mutta se oli pois käytöstä suurimman osan matkasta. Kannen uima-allas oli myös suljettu. Yksi huono puoli oli, kun laiva oli myöhässä ja meidät häädettiin ulos hyteistä kaksi tuntia ennen satamaan saapumista jotta siivoojat voisivat aloittaa työnsä ajoissa. Matkustajia ei ajateltu lainkaan, se oli huono lopetus risteilyllemme.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Civitavecchiasta Barcelonaan

Rooma ja Espanja yhdistyvät Grimaldi Linesin liikennöimällä Civitavecchia-Barcelona reitillä. Matkoja on tarjolla 6 kertaa viikossa ja ne kestävät noin 20 tuntia.

Civitavecchian ja Barcelonan välisten matkojen määrä saattaa vaihdella kausiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa hinnoista ja aikatauluista löydät verkkosivuiltamme.

Civitavecchia opas

Civitavecchia ("vanha kaupunki") sijaitsee Rooman maakunnassa Lazion alueella Keski-Italiassa. Kaupungissa on satamaportti, joka sijaitsee Tyrrhenan merellä noin 80 km luoteeseen Roomasta. Civitavecchian arkeologinen museo sijaitsee 1700–luvulla rakennetussa rakennuksessa, joka kuului Clemente XIII:lle, ja joka rakennettiin paavin varuskunnan päämajaksi. Museossa on arkeologisia löydöksiä Centumcellaen (muinainen Civitavecchian nimi) kaupungista ja sen lähiympäristöstä. Toinen mielenkiintoinen nähtävyys kaupungissa, Civitavecchian pääaukiolla, on San Fransiskus Assisilaiselle omistettu katedraali, joka rakennettiin jo olemassa olleen kirkon päälle ja jotka fransiskaanimunkki-isät rakennettuvat paavi Paul V:n toimiluvalla vuonna 1610.
Satama muodostuu kahdesta laiturista ja aallonmurtajasta, jonka päällä on majakka. Civitavecchiasta voit ottaa lautan GNV:llä muun muassa Sisiliaan, Sardiniaan ja Tunisiaan.


Barcelona opas

Espanjan kaupunki Barcelona sijaitsee Välimeren rannikolla, Llobregat ja Besos jokien suiden välissä. Lännessä sitä ympäröi Serra Collserola vuoririvistö. Barcelona on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki, ja Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Kaupunki perustettiin antiikin rooman aikaan, ja siitä tuli keskiajalla Barcelonan maakunnan pääkaupunki. Nykyään kaupunki on suosittu turistikohde ja kulttuurikeskus. Se tunnetaan erityisesti Antoni Gaudin ja Lluis Domenech i Montanerin arkkitehtuurillisista teoksista, jotka ovat UNESCO:n maailmanperintökohteiden listalla.

Barcelonassa on paljon tehtävää ja nähtävää, esimerkiksi taidemuseo Museu Nacional d’Art de Catalunya, josta löytyy kokoelma romaanista taidetta. Barcelonan nykytaiteen museo sen sijaan sisältää kokoelman Katalonialaista ja Espanjalaista taidetta vuodesta 1945 eteenpäin. Fundació Joan Miró, Picasso museo ja Fundació Antoni Tàpies sisältävät myös näiden maailmankuulujen taiteilijoiden teoksia. Can Framis museosta löytyy kokoelma Fundació Vila Casasin omistamia Katalonialaisia taideteoksia 1960-luvulta lähtien.

Kaupungin keskustan läheisestä satamasta lähtee lauttoja Mallorkaan, Ibizalle ja Marokon Tangier Mediin.