Grimaldi Lines

Grimaldi Linesilla on lukuisia lauttareittejä suurimmilla lauttamarkkinoilla, jotka yhdistävät Espanjan, Tunisian, Marokon, Maltan, Kreikan, Sardinian ja Sisilian.

Grimaldi Lines on osa kuuluisaa Grimaldi Groupia, johon kuuluvat myös Finnlines- ja Minoan Lines -brändit. Grimaldi-perheen yhteydet mereen ulottuvat 1300-luvulle ja nykyinen konserni omistaa yhden maailman suurimmista laivastoista. Ajoneuvojen kuljettaminen aloitettiin vuonna 1969, ja yritys on keskittnyt lähinnä RORO-lauttapalveluihin viimeisen 40 vuoden aikana, laajentaen palveluverkkoaan samalla Pohjois-Eurooppaan ja Länsi-Afrikkaan.

Grimaldi Linesilla matkustat uuden sukupolven nopeilla ja mukavilla lautoilla. Palveluiden laadun ja määrän ansiosta voit ottaa kaiken irti laivaviihteestä ja nauttia hyvistä yöunista matkalla kohti määränpäätäsi.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Grimaldi Lines -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Grimaldi Lines kaikki reitit

Grimaldi Lines asiakasarviot

 • "Ensimmäinen iso matkamme merellä"

  Tämä oli ensimmäinen kerta kun matkustimme pitkän merimatkan, joten olimme todella jännittyneitä laivaannoususta ja ajoissa olemisesta, sillä pelkäsimme että myöhästymme. Onneksi kaikki meni hyvin, laivaannousu oli sujuva. Olisimme olleet tyytyväisempiä jos hyttimme ei olisi ollut kannella 7 (moottorien melu oli niin lähellä) mutta yritimme olla välittämättä siitä :). Laiva on kiva, vaikka oli hieman outoa että ihmiset nukkuivat matkatavaroineen elegantissa ravintolassa...Henkilökunta oli kohtelias ja osaava. Kaikenkaikkiaan olemme tyytyväisiä ja pidimme matkastamme.

  'Zoltán' matkusti operaattorilla Grimaldi Lines aluksella Cruise Barcelona

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka"

  Tämä oli hieno kokemus. 9 tuntia menivät hujauksessa!

  'Sandra' matkusti operaattorilla Grimaldi Lines aluksella Zeus Palace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Vankiselli H-osastolla"

  Varasin "neljän hengen hytin" Patrasista brindisiin heinäkuussa 2013, ja kuva ei täsmännyt lainkaan itse hyttiin, mistä syystä tämän arvostelun otsikko. Siellä ei ollut tilaa kääntyä ympäri, ja meitä oli vain kaksi henkilöä! Älä vaivaudu varaamaan kallista hyttiä (ne ovat todella ylihinnoiteltuja), ota vain kansipaikka!

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Grimaldi Lines aluksella Catania

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laiva hintansa väärti mutta pettynyt koska olimme 3 tuntia myöhässä"

  Iloisesti yllättynyt itsepalveluravintolan ruokien hinnoista. En niinkään iloisesti yllättynyt internetin hinnasta! Nautin kokemuksestani lautalla, mutta en ollut kovin iloinen saapuessamme Civitavecchiaan 3 tuntia myöhässä. Tarkoittaen että oli pimeää enkä löytänyt taksi päästäkseni hotellilleni.

  'Patricia' matkusti operaattorilla Grimaldi Lines aluksella Cruise Barcelona

  Lue lisää Näytä vähemmän