Grimaldi Lines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Grimaldi Lines

Grimaldi Linesilla on lukuisia lauttareittejä suurimmilla lauttamarkkinoilla, jotka yhdistävät Espanjan, Tunisian, Maltan, Kreikan, Sardinian ja Sisilian.

Grimaldi Lines on osa kuuluisaa Grimaldi Groupia, johon kuuluvat myös Finnlines- ja Minoan Lines -brändit. Grimaldi-perheen yhteydet mereen ulottuvat 1300-luvulle ja nykyinen konserni omistaa yhden maailman suurimmista laivastoista. Ajoneuvojen kuljettaminen aloitettiin vuonna 1969, ja yritys on keskittnyt lähinnä RORO-lauttapalveluihin viimeisen 40 vuoden aikana, laajentaen palveluverkkoaan samalla Pohjois-Eurooppaan ja Länsi-Afrikkaan.

Grimaldi Linesilla matkustat uuden sukupolven nopeilla ja mukavilla lautoilla. Palveluiden laadun ja määrän ansiosta voit ottaa kaiken irti laivaviihteestä ja nauttia hyvistä yöunista matkalla kohti määränpäätäsi.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Grimaldi Lines -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Grimaldi Lines kaikki reitit

Grimaldi Lines routes and ports

Grimaldi Lines asiakasarviot

 • "Matka Palermo-Cagliari"

  Satamassa ei ollut mitään opasteita, mutta kysymällä löysimme hyvin laivaan. Laiva oli siisti. Hytti oli tilava ja puhdas. Me saimme hyvää palvelua. Suosittelen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "A decent boat trip!"

  Overall the boat trip was nice and the seats we had were comfortable, although my seat was slightly broken. The most negative thing is that the ship boarding and exit is very car dominant and the instructions for people on foot are quite poor. However, this is not a huge issue but something that could be improved in the future. Breakfast was great!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Risteily Rooma-Barcelona"

  Hytti Owner sviitti oli hieno ja hyvällä paikalla. Yöllä oli paljon kuulutuksia oli vaikea nukkua. Etukäteen ostetut ateriat "köyhiä". Aamupala sämpylä,kylmä paahtoleipä,muna kokkeli ja yksi kahvi pahvimukista. Juusto maksoi 5 euroa ja leikkele 8 euroa. Samoin 3 ruokalajin lounas. Sai vain yhtä lajia.Salaatti maksullinen. Juomaksi yksi olut vedestä meni maksu

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rentouttava tapa kulkea Barcelonasta Italiaan"

  Varasimme tämän lautan lyhentääksemme ajomatkaa Espanjan ja Italian välillä - neljän hengen perheenä meillä oli neljän hengen ikkunallinen hytti, mikä oli parempi kuin sopiva tarpeillemme matkan aikana. Laiva oli hyvässä kunnossa ja henkilökunta todella avulias, mutta...Tunti ilmoitetun lähtöajan jälkeen viimeisiä rekkoja lastattiin vielä laivaan, joten saavuimme Civitavecchiaan kaksi tuntia myöhässä, jolloin oli jo pimeää ja meidän oli vaikea löytää majoitusta. Kokonaisuudessaan kuitenkin erinomainen kokemus.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.