COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Grimaldi Lines

Grimaldi Linesilla on lukuisia lauttareittejä suurimmilla lauttamarkkinoilla, jotka yhdistävät Espanjan, Tunisian, Marokon, Maltan, Kreikan, Sardinian ja Sisilian.

Grimaldi Lines on osa kuuluisaa Grimaldi Groupia, johon kuuluvat myös Finnlines- ja Minoan Lines -brändit. Grimaldi-perheen yhteydet mereen ulottuvat 1300-luvulle ja nykyinen konserni omistaa yhden maailman suurimmista laivastoista. Ajoneuvojen kuljettaminen aloitettiin vuonna 1969, ja yritys on keskittnyt lähinnä RORO-lauttapalveluihin viimeisen 40 vuoden aikana, laajentaen palveluverkkoaan samalla Pohjois-Eurooppaan ja Länsi-Afrikkaan.

Grimaldi Linesilla matkustat uuden sukupolven nopeilla ja mukavilla lautoilla. Palveluiden laadun ja määrän ansiosta voit ottaa kaiken irti laivaviihteestä ja nauttia hyvistä yöunista matkalla kohti määränpäätäsi.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Grimaldi Lines -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Grimaldi Lines kaikki reitit

Grimaldi Lines asiakasarviot

 • "Risteily Rooma-Barcelona"

  Hytti Owner sviitti oli hieno ja hyvällä paikalla. Yöllä oli paljon kuulutuksia oli vaikea nukkua. Etukäteen ostetut ateriat "köyhiä". Aamupala sämpylä,kylmä paahtoleipä,muna kokkeli ja yksi kahvi pahvimukista. Juusto maksoi 5 euroa ja leikkele 8 euroa. Samoin 3 ruokalajin lounas. Sai vain yhtä lajia.Salaatti maksullinen. Juomaksi yksi olut vedestä meni maksu

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rentouttava tapa kulkea Barcelonasta Italiaan"

  Varasimme tämän lautan lyhentääksemme ajomatkaa Espanjan ja Italian välillä - neljän hengen perheenä meillä oli neljän hengen ikkunallinen hytti, mikä oli parempi kuin sopiva tarpeillemme matkan aikana. Laiva oli hyvässä kunnossa ja henkilökunta todella avulias, mutta...Tunti ilmoitetun lähtöajan jälkeen viimeisiä rekkoja lastattiin vielä laivaan, joten saavuimme Civitavecchiaan kaksi tuntia myöhässä, jolloin oli jo pimeää ja meidän oli vaikea löytää majoitusta. Kokonaisuudessaan kuitenkin erinomainen kokemus.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen iso matkamme merellä"

  Tämä oli ensimmäinen kerta kun matkustimme pitkän merimatkan, joten olimme todella jännittyneitä laivaannoususta ja ajoissa olemisesta, sillä pelkäsimme että myöhästymme. Onneksi kaikki meni hyvin, laivaannousu oli sujuva. Olisimme olleet tyytyväisempiä jos hyttimme ei olisi ollut kannella 7 (moottorien melu oli niin lähellä) mutta yritimme olla välittämättä siitä :). Laiva on kiva, vaikka oli hieman outoa että ihmiset nukkuivat matkatavaroineen elegantissa ravintolassa...Henkilökunta oli kohtelias ja osaava. Kaikenkaikkiaan olemme tyytyväisiä ja pidimme matkastamme.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka"

  Tämä oli hieno kokemus. 9 tuntia menivät hujauksessa!

  Lue lisää Näytä vähemmän