condor_ferries_condor_liberation

Condor Liberation

Condor Ferries toimii satamien Guernsey Poole & Jersey Poole välillä

Condor Ferries osti Condor Liberationin vuoden 2014 lopussa ja se on laivaston uusin alus Englannin ja kanaalisaarten välillä. Alus voi kantaa jopa 880 matkustajaa ja 245 autoa ensimmäisenä laatuaan Pohjois-Euroopassa. Condor Liberationilla on vakaampi muotoilu kuin muilla high speed -lautoilla, jonka ansiosta se kykenee purjehtimaan myrskyisemmässäkin säässä. Laivan peruskorjattu sisustus ja sen monet palvelut tarjoavat sinulle viihdettä matkan ajaksi.

Hytit / Lepotuolit

Tällä laivalla ei ole hyttejä, mutta laivalla on istumapaikat kaikille matkustajille.

Ravintolat

Condor Liberationin Casquettes-itsepalveluravintolassa voit nauttia herkullisesta ruoasta. Ruokalistalta löytyy valikoima lämpimiä aterioita, välipaloja kuten voileipiä, patonkeja ja wrappeja, kuumia ja kylmiä jälkiruokia sekä virvoitusjuomia ja alkoholijuomia.

Ostokset

Laivan tax free kaupasta voi ostaa alehintaisia tuotteita, kuten naisten sekä miesten hajusteita ja alkoholijuomia eri puolilta maailmaa.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Condor Liberation oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Condor Ferries muita laivoja

Condor Liberation arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!