Condor Ferries

Condor Ferries tarjoaa nopeita ja perinteisiä lauttayhteksiä Kanaalisaarien Jerseyn, Guernsayn, ja Englannin ja Ranskan välillä.

Vuonna 1974 perustettu Condor Ferries tarjosi alunperin vain yhden lauttareitin Ranskan ja Kanaalisaarien välillä, mutta nykyään tarjolla on myös lähtöjä Englannista läpi vuoden. Condor Ferries kuljettaa vuosittain yli miljoona matkustajaa ja 200 000 ajoneuvoa. Vuonna 2015 laivastoon lisättiin Condor Liberation, joka on Pohjois-Euroopan ensimmäinen 102-metrinen huippuluokan trimaraani

Jokaiselta lautalta löytyy kaikki modernilta lautalta odotetut palvelut, kuten hyvä valikoima baareja, ruokailupaikkoja, lasten leikkialue ja valuutanvaihtopiste. Condor Ferriesin Englannin satamat sijaitsevat Etelä-Englannin pääteiden varrella kätevästi Weymouthissa, Poolessa ja Portsmouthissa.

Condor Ferriesin kohteet St. Peter Port Guernseyssa, St. Helier Jerseyssä, St. Malo Brittanyssa ja Cherbourg Normandiassa ovat kaikki viehättäviä satamakaupunkeja, joista on hyvien tieyhteyksien ansiosta helppo jatkaa matkaa eteenpäin.

Osoitteesta directferries.fi löydät Condor Ferries aikataulut sekä hinnat ja voit varata Condor Ferries lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Condor Ferries vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Condor Ferries kaikki reitit

Condor Ferries asiakasarviot

 • "Palaute lautasta Poolesta St Maloon"

  Ylitykset olivat sujuvia ja mukavia kumpaankin suuntaan. Laivat olivat puhtaita ja siistejä ja miehistö oli tehokas ja tiedottava. Menomatkalla meillä ei ollut jostain syystä varattuja penkkejä mutta asia selvitettiin nopeasti. Laivan lastaus ja purku oli organisoitu tehokkaasti, mutta emme olleet tietoisia että meidän piti siirtyä toiseen lauttaan Kanaalisaarilla kummallakin matkalla. Siitä huolimatta kaikki sujui hyvin.

  'Richard' matkusti operaattorilla Condor Ferries

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helpot pari tuntia"

  Mahtava tapa matkustaa, teen sen uudelleen, ensi kerralla menen Jerseyyn.

  'Steven ' matkusti operaattorilla Condor Ferries

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ihanan nopea ylitys St Malosta Jerseyyn"

  Meillä oli todella hauska matka - se oli heinäkuun lämmin ja rauhallinen päivä - olin kannella ja otin monia valokuvia, etenkin paluumatkalla sinä iltana - auringonlasku oli tyrmäävä. Ainoa kritiikkini on että osa etukäteen varattavista istuimista oli suoraan ilmastoinnin alla - etenkin kaksi tuolia ikkunoiden vieressä. Ilmastoinnista puhaltava kylmä ilma teki niillä istumisen mahdottomaksi.

  'Pamela' matkusti operaattorilla Condor Ferries aluksella Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Jerseyyn"

  Varauksen teko ja itse matka olivat suoraviivaisia. Ainoa huono puoli oli tupakoitsien alue varattujen istuinten alueen ulkopuolella. Liukuovet paukkuivat taukoamatta. Menomatka oli paljon nautittavampi sillä ilma-meri pelastushelikopterin harjoitukset olivat käynnissä. En usko että se on osa jokaista matkaa.

  'Clive' matkusti operaattorilla Condor Ferries

  Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit