Condor Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Condor Ferries

Condor Ferries tarjoaa nopeita ja perinteisiä lauttayhteksiä Kanaalisaarien Jerseyn, Guernsayn, ja Englannin ja Ranskan välillä.

Vuonna 1974 perustettu Condor Ferries tarjosi alunperin vain yhden lauttareitin Ranskan ja Kanaalisaarien välillä, mutta nykyään tarjolla on myös lähtöjä Englannista läpi vuoden. Condor Ferries kuljettaa vuosittain yli miljoona matkustajaa ja 200 000 ajoneuvoa. Vuonna 2015 laivastoon lisättiin Condor Liberation, joka on Pohjois-Euroopan ensimmäinen 102-metrinen huippuluokan trimaraani

Jokaiselta lautalta löytyy kaikki modernilta lautalta odotetut palvelut, kuten hyvä valikoima baareja, ruokailupaikkoja, lasten leikkialue ja valuutanvaihtopiste. Condor Ferriesin Englannin satamat sijaitsevat Etelä-Englannin pääteiden varrella kätevästi Poolessa ja Portsmouthissa.

Condor Ferriesin kohteet St. Peter Port Guernseyssa, St. Helier Jerseyssä, St. Malo Brittanyssa ja Cherbourg Normandiassa ovat kaikki viehättäviä satamakaupunkeja, joista on hyvien tieyhteyksien ansiosta helppo jatkaa matkaa eteenpäin.

Osoitteesta directferries.fi löydät Condor Ferries aikataulut sekä hinnat ja voit varata Condor Ferries lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Condor Ferries vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Condor Ferries kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Condor Ferries asiakasarviot

 • "Club class kokemus"

  Ainoa negatiivinen asia mistä haluaisin huomauttaa on, että matkustin yksin club classissa ja paluumatkalla asiakaspalvelija ei tarjonnut minulle drinkkiä vaan minun piti pyytää sitä, ja matkan lopussa maksoin tilaamastani voileivästä eikä hän tuonut vaihtorahaa takaisin vaan minun piti pyytää niitä ennen lautalta lähtöä. Tuntui kuin olisin ollut näkymätön! Tiedän että lautta oli kiireinen ja ehkä hän oli uusi työntekijä. Tästä tilanteesta huolimatta nautin aina lauttamatkoistani.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppo, mukava ja todellinen löytö"

  Nautimme kokemuksestamme ja odotamme innolla seuraavaa matkaamme UK:n ja Ranskan välillä Condorilla.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Palaute lautasta Poolesta St Maloon"

  Ylitykset olivat sujuvia ja mukavia kumpaankin suuntaan. Laivat olivat puhtaita ja siistejä ja miehistö oli tehokas ja tiedottava. Menomatkalla meillä ei ollut jostain syystä varattuja penkkejä mutta asia selvitettiin nopeasti. Laivan lastaus ja purku oli organisoitu tehokkaasti, mutta emme olleet tietoisia että meidän piti siirtyä toiseen lauttaan Kanaalisaarilla kummallakin matkalla. Siitä huolimatta kaikki sujui hyvin.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helpot pari tuntia"

  Mahtava tapa matkustaa, teen sen uudelleen, ensi kerralla menen Jerseyyn.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.