COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Condor Ferries

Condor Ferries tarjoaa nopeita ja perinteisiä lauttayhteksiä Kanaalisaarien Jerseyn, Guernsayn, ja Englannin ja Ranskan välillä.

Vuonna 1974 perustettu Condor Ferries tarjosi alunperin vain yhden lauttareitin Ranskan ja Kanaalisaarien välillä, mutta nykyään tarjolla on myös lähtöjä Englannista läpi vuoden. Condor Ferries kuljettaa vuosittain yli miljoona matkustajaa ja 200 000 ajoneuvoa. Vuonna 2015 laivastoon lisättiin Condor Liberation, joka on Pohjois-Euroopan ensimmäinen 102-metrinen huippuluokan trimaraani

Jokaiselta lautalta löytyy kaikki modernilta lautalta odotetut palvelut, kuten hyvä valikoima baareja, ruokailupaikkoja, lasten leikkialue ja valuutanvaihtopiste. Condor Ferriesin Englannin satamat sijaitsevat Etelä-Englannin pääteiden varrella kätevästi Poolessa ja Portsmouthissa.

Condor Ferriesin kohteet St. Peter Port Guernseyssa, St. Helier Jerseyssä, St. Malo Brittanyssa ja Cherbourg Normandiassa ovat kaikki viehättäviä satamakaupunkeja, joista on hyvien tieyhteyksien ansiosta helppo jatkaa matkaa eteenpäin.

Osoitteesta directferries.fi löydät Condor Ferries aikataulut sekä hinnat ja voit varata Condor Ferries lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Condor Ferries vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Condor Ferries kaikki reitit

Condor Ferries asiakasarviot

 • "Lautta Jerseylle"

  Matka sujui hyvin ja aikataulussa. Henkilökunta sitoi moottoripyörän kiinni autokannella, mikä on harvinaista, yleensä sen joutuu tekemään itse.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen lauttamatka"

  Meri oli hieman epätasainen puolivälissä matkaa, mutta ylitys oli silti hyvin mukava. Osa matkustajista oli merisairaita, mutta se johtui luultavasti aluksen sivuliikkeestä eikä meren melko rauhallisista olosuhteista. Harmi ettei meillä ole näitä catsejä Tasmaniassa, missä ne rakennettiin; säästäisi meiltä paljon aikaa ja rahaa. Jonkun pitäisi valaista Tasmanian hallitusta. Janette Bishop, Tourism Operator Tasmania.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Club class kokemus"

  Ainoa negatiivinen asia mistä haluaisin huomauttaa on, että matkustin yksin club classissa ja paluumatkalla asiakaspalvelija ei tarjonnut minulle drinkkiä vaan minun piti pyytää sitä, ja matkan lopussa maksoin tilaamastani voileivästä eikä hän tuonut vaihtorahaa takaisin vaan minun piti pyytää niitä ennen lautalta lähtöä. Tuntui kuin olisin ollut näkymätön! Tiedän että lautta oli kiireinen ja ehkä hän oli uusi työntekijä. Tästä tilanteesta huolimatta nautin aina lauttamatkoistani.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppo, mukava ja todellinen löytö"

  Nautimme kokemuksestamme ja odotamme innolla seuraavaa matkaamme UK:n ja Ranskan välillä Condorilla.

  Lue lisää Näytä vähemmän