Lautta satamasta Corralejo satamaan Lobos

Fuerteventura ja Lobos saari yhdistyvät reitillä Corralejo Lobos. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Nortour. Reittiä kuljetaan jopa 42 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 15 minuuttia.

Corralejo Lobos matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Corralejo - Lobos lauttaoperaattorit

  • Naviera Nortour
    • 6 lähtöä päivittäin 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Corralejo Lobos

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Corralejo opas

Corralejo on kaupunki ja rantakohde Kanariansaarten Fuerteventuran saarella. Kaupunki sijaitsee saaren pohjoisosassa Lobos luodon lähellä. Kaupunki on noin 3 neliökilometrin suuruinen, mikä tekee siitä saaren suurimman lomakohteen. Vaikka kaupunki on säilyttänyt sen kalastuskylä-charmin, on siellä nykyään promenaadi josta löytyy runsaasti baareja, kahviloita ja ravintoloita lomailijoille.
Kaupungin päänähtävyys on sen rannat. Alueella on n. 11km rantaa, mikä alkaa aivan kaupungin laidalta ja mikä johdattelee tumman siniseen mereen.
Corralejon satamassa on kaksi lauttalaituria, venesatama sekä lukuisia päiväretkimahdollisuuksia esimerkiksi lasipohjaveneillä, syvämerikalastusta ja jet ski kokeilua. Satamassa on kaksi lauttalipputiomistoa ja kahvila. Satamasta kulkee säännöllinen lautta Lanzarotelle.