Naviera Nortour
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Naviera Nortour

Naviera Nortour operoi pientä laiva bisnestä tarjoamalla yhteyksiä Kanariansaarilla sijaitsevien Lobos ja Fuerteventuran saarien välillä.

Koska Lobos sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Fuerteventuran pohjois rannikolta, matkat Corralejon satamasta kestävät vain viisitoista minuuttia. Lähtöjä on lähes joka päivä, koko vuoden ympäri.

Yhtiön laiva on nimeltä Barco Majorero ja siihen mahtuu 150 matkustajaa. Se koreilee upealla lasilattialla jonka läpi voi tutkia meren elämää. Lobos saari on erittäin suosittu snorklauskohde sen kristallin kirkkailla vesillään. Loboksen merivesi mustuttaa monia Karibian kirkkaista vesistöistä, mutta onneksi se sijaitsee vain kivenheiton päässä Fuerteventurasta.

Päivän aikana voit kiivetä saaren tulivuorelle ja nauttia henkeäsalpaavista maisemista. Saarella on myös ravintola, jossa voit levätä ja siemailla virvokkeita.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Naviera Nortourin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.