COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naviera Nortour

Naviera Nortour operoi pientä laiva bisnestä tarjoamalla yhteyksiä Kanariansaarilla sijaitsevien Lobos ja Fuerteventuran saarien välillä.

Koska Lobos sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Fuerteventuran pohjois rannikolta, matkat Corralejon satamasta kestävät vain viisitoista minuuttia. Lähtöjä on lähes joka päivä, koko vuoden ympäri.

Yhtiön laiva on nimeltä Barco Majorero ja siihen mahtuu 150 matkustajaa. Se koreilee upealla lasilattialla jonka läpi voi tutkia meren elämää. Lobos saari on erittäin suosittu snorklauskohde sen kristallin kirkkailla vesillään. Loboksen merivesi mustuttaa monia Karibian kirkkaista vesistöistä, mutta onneksi se sijaitsee vain kivenheiton päässä Fuerteventurasta.

Päivän aikana voit kiivetä saaren tulivuorelle ja nauttia henkeäsalpaavista maisemista. Saarella on myös ravintola, jossa voit levätä ja siemailla virvokkeita.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Naviera Nortourin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Naviera Nortour reitit ja satamat

Operaattorin Naviera Nortour kaikki reitit