Cruise Whitsundays
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Cruise Whitsundays

Cruise Whitsundays tarjoaa laajan saarilomakohde yhteysverkoston Australian Queenslandin Whistsundays-saarilla, tarjoten saumattomia matkoja saapuville ja lähteville, sekä palkittuja saariristeilyjä.

Cruise Whitsundays kuuluu Marine Tourism Holdingsiin, joka on ollut monia vuosia osana erittäin menestyneitä meriturismi hankkeita, päiväristeilyistä lomakohde matkoihin ja elämyksiin, Whitsundayssä, Uudessa-Seelannissa ja Fidžillä.

Cruise Whitsundays yhdistää mantereen Airlie-rannan ja Shute-sataman Hamilton-saareen ja Daydream-saaren hotelli-kylpylään monta kertaa päivässä moderneilla, tarkoitukseen rakennetuilla aluksillaan.

Cruise Whitsundaysin laivastoon kuuluu saariston suurimpia ja mukavimpia lauttoja, joilta löytyy tilavia, ilmastoituja oleskelutiloja, suuria näköalakansia, hotelleista ja alueesta tiedottavia laajakuvatelevisioita sekä baari, joka tarjoaa täyden valikoiman juomia ja syötävää.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Cruise Whitsundays -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Cruise Whitsundays -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Cruise Whitsundays kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.