Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Airlie Beach lauttasatamaan

  • Airlie Beach majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Airlie Beach lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Airlie Beach majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Airlie Beach lauttapalvelut

Airlie Beach opas

Airlie Beach lauttasatama

Airlien satama on tärkeä lähtöpiste Koillis-Australian suosituille Whitsunday Islandsille. Airlien upouusi terminaali on rakennettu vartavasten Whitsunday Islandsin suurille matkustajamäärille. Terminaalista löytyy muun muassa suuri kahvila, lahjakauppa sekä tilava odotusalue. Satama sijaitsee kävelymatkan päässä suurimmasta osasta Airlie Beachin hotelleja. Vaihtoehtoisesti tarjolla on taksipalvelu. Terminaalin ulkopuolella on myös 170 parkkipaikkaa. Matkasi rentouttamiseksi tarjolla on ylellinen Outrigger Hotelli jossa voit rentoutua yön yli ennen matkaasi. Satamasta lähtee laivoja monesti päivässä kauniille Whitsunday Islandseille jonne matka kestää vain 30-45 minuuttia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.