COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Denia - Ibiza on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Ibiza lautat sivullamme.

Denia - Ibiza lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price

Denia Ibiza lautta arvostelut

 • "Hulinaton matka Ibizalle"

  Balearian nopea lautta Deniasta Ibizaan on yksi miellyttävimmistä tavoista matkustaa. Garcia Lorca on moderni, mukava lautta jolla on hyvät palvelut ja mukava henkilökunta. Ajoneuvojen lastaus ja purku olivat nopeita kummassakin satamassa. Matkustaminen ensimmäisessä luokassa hintaan 20€/henkilö oli sen arvoista, siellä oli runsaasti lentomatkustustyyppisiä istuimia ja pieni mutta mukava baari/kahvila-alue jossa oli ikkunat keulasta eteenpäin. Vessat olivat todella siistit.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei-toivottu melu muutoin täydellisellä lautalla"

  Matkustan Portsmouthin ja Caenin välillä Brittany Ferriesillä säännöllisesti, sillä minulla on koti Normandyssa - joten lautat ovat olleet osa elämääni kauemmin kuin 25 vuotta. Ylitys minkä tein Balearicsilla oli ehdottomasti mitä odotinkin ja täydellinen joka asiassa paitsi yhdessä pettymystä aiheuttavassa yksityiskohdassa. Lippuuni kuului istuimet sirena loungessa (en löytänyt muuta vaihtoehtoa varatessani nettisivuilla) ja valitettavasti minä ja kanssamatkustajani jouduimme kuuntelemaan koko matkan espanjaksi dubattua b-luokan leffaa. Yksi espanjalainen matkustaja onnistui suostuttelemaan henkilökunnan hiljentämään äänenvoimakkuutta, mutta nion tunnin päästä ääni voimastui jälleen. Matkustajille ei ollut kuulokkeita, ja tästä syystä miehistö piti ääntä täysillä. Minun täytyy sano että se vaikutti huonosti matkanautintooni. Suljetussa tilanteessa mistä et pääse karkuun - suoraans sanottuna se tuntui vähän kidutukselta. Ystävällisesti välittäkää tämä eteenpäin oikealle henkilölle sillä tämä ehdottomasti vaikuttaa lautan valintaani tulevaisuudessa. Kiitos, Larry Lamb.

  'Garcia Lorca' travelled on Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Denia satamaan Ibiza

Espanja ja Ibiza yhdistyvät reitillä Denia Ibiza. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Balearia. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.

Denia Ibiza matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Denia opas

Denia on kaupunki Alicanten alueella Espanjassa, se sijaitsee Costa Blancalla Alicanten ja Valencian välissä, lähellä kylpyläkaupunki Xabiaa. Kaupungin yläpuolella on 1000–1100– vuosisadan linna, joka tarjoaa kävijöilleen näkymät kaupunkiin, merelle ja ympäröivälle alueelle. Linnassa on Palau del Governador, linnan museo. Kaupunki sijaitsee Välimeren rannikolla vastapäätä Baleaareja ja sen takana häämöttävät vaikuttavat Montgon luonnonpuiston vuoret. Denia isännöi monia juhlia, mutta se on erityisen tunnettu sonnien fiestata jota juhlitaan heinäkuun aikana, ja se on julistettu kansalliseksi matkailijoiden kiinnostukseksi.
Denian rannat ovat hyvin laajia ja ne ovat loistavia vesiurheiluun. Rannoille on yleensä myönnetty Euroopan Blue Flag niiden veden laadusta ja puhtaasta hienosta hiekasta. Deniasta pohjoiseen on hienoja Les Marineksen hiekkarantoja ja etelässä on Les Roteksen kivinen alue upeine lahtineen ja läpinäkyvine vesineen, jotka ovat ihanteellisia niille, jotka nauttivat sukeltamisesta tai snorklauksesta.
Kaupungin satamasta vierailijat voivat ottaa lautan Baleaarien saarille, joita lähtee päivittäin.


Ibiza opas

Ibiza sijaitsee Välimerellä, itään Espanjan niemimaalta, ja se kuuluu Baleaariin. Ibiza, joka kattaa 572 km2, on koko maailma pienoiskoossa ja ulottuu rannikolta sisämaahan. Ibiza sekä Formentera, muodostavat ns Pitiusas saaret. Kreikkalaiset nimittivät niitä mäntyjen saariksi. Ibiza on niistä suurempi. Vanhin osa Ibiza Townista oli ensimmäinen foinikialaisten asutus ja on edelleen suojattu 1500–luvun muurilla jotka rakennettiin pitämään Turkin merirosvot poissa. Tänäpäivänä kapeita mukulakivikatuja reunustaa komeita keskiaikaisia kartanoita. Katedraali on korkein kohta, lähellä linnaa. Kävele muurien mypäri saadaksesi tunteen strategisesta sijainnista. Edellytykset ovat ihanteellisia sukeltamiseen ympäri Ibizan rannikkoa, vedet ovat puhtaita ja veden lämpötila on jopa 26 astetta (80F) kesällä. Merenpohja Las Salinaksen kansallispuistossa on Unescon maailmanperintökohde, koska sillä on suuri ekologinen merkitys siellä kasvavalle meriruoholle.