Balearia
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Balearia

Balearia yhdistää manner-Espanjan Baleaareihin, eli Mallorcaan, Menorcaan, Ibizaan ja Formenteraan, ja tarjoaa saaria yhdistäviä reittejä Gibraltarin salmella.

Balearia kuljettaa vuosittain noin 3,5 miljoonaa matkustajaa, ja sillä on käytössä sekä perinteisiä että huippunopeita lauttoja etäisyydestä ja matkustajavaatimuksista riippuen. Baleria, joka perustettiin vuonna 1998 Alicantessa, on nykyään kansainvälinen brändi. Siihen kuuluu 25 laivaa ja yli 1 196 työntekijää ympäri maailmaa. Karibian ja Yhdysvaltojen välille alettiin hiljattain luomaan reittejä nimellä Balearia Caribbean. Risteilyt Algecirasin, Tangier Medin ja Ceutan välillä kulkevat Belearia Nautas-nimellä.

Valitset minkä reitin tahansa, Balearian lautat ovat mukava, luotettava ja kilpailukykyinen vaihtoehto myös kulkuneuvojen siirtämiseen suoraan kaupungin keskustasta toiseen. Laivueen muodostavat erilaiset alukset, pienemmistä nopeista aluksista valtaviin risteilylauttoihin, jotka sopivat pidemmille matkoille.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Balearia -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Balearia kaikki reitit

Balearia routes and ports

Balearia asiakasarviot

 • "Asteikolla 0 - 10 annan 8"

  Laiva oli siisti ja henkilökunta ystävällistä. Ainoa lievä haitta oli yläkannen baarin liian kovalla ollut musiikki. Voin suositella. Risto

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Barcelonasta Alcudiaan ja takaisin"

  Varasin matkan Direct Ferriesin kautta - ei ongelmia vaan kaikki toimi yksiselitteisesti. Matkan aikataulu muuttui - mutta Direct Ferries tiedotti minua soittamalla ja lähettämällä sähköpostin hyvissä ajoin - viiden tähden palvelua heiltä. Lautta oli erinomainen kummallakin suunnalla - yömatka sujui jouhevasti ja me kaikki 5 nukuimme erinomaisesti. Paluumatkan päivälautalla vietimme aikaa yläkannen uima-allasalueella - se oli loistavaa!!! Lautan palvelut olivat upeat, suosittelisin sitä ehdottomasti. Ainoa huono puoli oli, ettei ensimmäisen luokan istuimet ole varattuja vaan nopeat syövät hitaat, joten jos teitä on isompi joukko ette välttämättä pääse istumaan vierekkäin!!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lyhyt reissu"

  Matkustin heinäkuussa ja olin tyytyväinen kaikkeen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka Alcudiaan heinäkuussa 2013"

  Mielestäni lauttamatka Barcelonasta Menorcalle tai Mallorcalle on must-do, ainakin kerran, jos sinulla vain on aikaa tehdä se. Teimme oman matkamme osana pidempää matkaa Lontoosta Lissaboniin Espanjan läpi. Lautalla oli mukavat kallistuvat istuimet, buffet bar jossa myytiin kohtuuhintaisia asioita. Nopean lautan takaosassa on ulkokansi jossa matkustajat voivat nauttia säästä, vaikkakin tilaaon rajoitetusta ja siellä on usein tupakoitsijoita. Ainoa huono puoli oli paluumatkamme lautalla, jossa TV oli päällä äänet täysillä ja aamu tv:stä tuli lasten lauluja ja piirrettyjä. Menomatkalla ääni oli hiljennetty jonka ansiosta ilmapiiri oli paljon sopivampi.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.