Balearia

Balearia yhdistää manner-Espanjan Baleaareihin, eli Mallorcaan, Menorcaan, Ibizaan ja Formenteraan, ja tarjoaa saaria yhdistäviä reittejä Gibraltarin salmella.

Balearia kuljettaa vuosittain noin 3,5 miljoonaa matkustajaa, ja sillä on käytössä sekä perinteisiä että huippunopeita lauttoja etäisyydestä ja matkustajavaatimuksista riippuen. Baleria, joka perustettiin vuonna 1998 Alicantessa, on nykyään kansainvälinen brändi. Siihen kuuluu 25 laivaa ja yli 1 196 työntekijää ympäri maailmaa. Karibian ja Yhdysvaltojen välille alettiin hiljattain luomaan reittejä nimellä Balearia Caribbean. Risteilyt Algecirasin, Tangier Medin ja Ceutan välillä kulkevat Belearia Nautas-nimellä.

Valitset minkä reitin tahansa, Balearian lautat ovat mukava, luotettava ja kilpailukykyinen vaihtoehto myös kulkuneuvojen siirtämiseen suoraan kaupungin keskustasta toiseen. Laivueen muodostavat erilaiset alukset, pienemmistä nopeista aluksista valtaviin risteilylauttoihin, jotka sopivat pidemmille matkoille.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Balearia -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Balearia kaikki reitit

Balearia asiakasarviot

 • "Barcelonasta Alcudiaan ja takaisin"

  Varasin matkan Direct Ferriesin kautta - ei ongelmia vaan kaikki toimi yksiselitteisesti. Matkan aikataulu muuttui - mutta Direct Ferries tiedotti minua soittamalla ja lähettämällä sähköpostin hyvissä ajoin - viiden tähden palvelua heiltä. Lautta oli erinomainen kummallakin suunnalla - yömatka sujui jouhevasti ja me kaikki 5 nukuimme erinomaisesti. Paluumatkan päivälautalla vietimme aikaa yläkannen uima-allasalueella - se oli loistavaa!!! Lautan palvelut olivat upeat, suosittelisin sitä ehdottomasti. Ainoa huono puoli oli, ettei ensimmäisen luokan istuimet ole varattuja vaan nopeat syövät hitaat, joten jos teitä on isompi joukko ette välttämättä pääse istumaan vierekkäin!!

  'Jason' matkusti operaattorilla Balearia aluksella Martin i Soler

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka Alcudiaan heinäkuussa 2013"

  Mielestäni lauttamatka Barcelonasta Menorcalle tai Mallorcalle on must-do, ainakin kerran, jos sinulla vain on aikaa tehdä se. Teimme oman matkamme osana pidempää matkaa Lontoosta Lissaboniin Espanjan läpi. Lautalla oli mukavat kallistuvat istuimet, buffet bar jossa myytiin kohtuuhintaisia asioita. Nopean lautan takaosassa on ulkokansi jossa matkustajat voivat nauttia säästä, vaikkakin tilaaon rajoitetusta ja siellä on usein tupakoitsijoita. Ainoa huono puoli oli paluumatkamme lautalla, jossa TV oli päällä äänet täysillä ja aamu tv:stä tuli lasten lauluja ja piirrettyjä. Menomatkalla ääni oli hiljennetty jonka ansiosta ilmapiiri oli paljon sopivampi.

  'Rob' matkusti operaattorilla Balearia aluksella Ramon Llull/Jaume I

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava loma"

  Meillä oli hyvä matka Palmasta Deniaan, kaikki meni suunnitelman mukaan, yksi kysymys saammeko mitenkään printattua maihinnousukorttia etukäteen sillä meidän piti jonottaa saadaksemme liput, mutta muutoin palvelu oli hyvä.

  'Peter' matkusti operaattorilla Balearia aluksella Garcia Lorca

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Algeciras - Tangiers Med "

  Henkilökunta oli todella avulias matkani kummallakin suunnalla. Mutta laiva oli todella paljon myöhässä aamulla, saapuen määränpäähänsä tunnin myöhässä. Matka oli miellyttävä lumoavissa näköaloissa. Odotin innolla seuraavaa matkaani Balearialla.

  'Peter' matkusti operaattorilla Balearia aluksella Alhucemas

  Lue lisää Näytä vähemmän