Dielette
Alderney
Lautat maahan Alderney
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Dielette satamaan Alderney

Ranska ja Alderney yhdistyvät reitillä Dielette Alderney. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 55 minuuttia.

Dielette Alderney matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Alderney lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Dielette - Alderney?

Lautan ylitysaika Dielette - Alderney on noin 55m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Dielette - Alderney?

Dielette to Alderney lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Dielette - Alderney on 165 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Dielette - Alderney?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Dielette to Alderney ja tämä on
  • Manche Iles Express

Miten voin varata lauttalippuja Dielette - Alderney?

Varaa lautat reitiltä Dielette kohteeseen Alderney tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Dielette - Alderney?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Dielette - Alderney
  • Manche Iles Express

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Dielette - Alderney?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Dielette - Alderney?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Dielette ja Alderney välillä?

Etäisyys Dielette ja Alderney välillä on noin 22 meripeninkulmaa.

Dielette opas

Dieletten satama sijaitsee rannikkokaupunki Flamanvillessä Normandian alueella Luoteis-Ranskassa. Satama on noin 75 km päässä Saint-Losta ja 315 km päässä Pariisista. Dialette on viehättävä purjehdusportti ja portti Normandiaan monille Guernseyn ja Alderneyn matkustajill. Tässä pienessä ja viehättävässä satamassa on ystävällisiä hotelleja ja ravintoita. Uneliaalla Normandian maataloudesalueella - siiderin, calvadoksen ja camembertin luvatussa maassa - on tämä pieni satama, joka on kehittynyt viime vuosina kukoistavaksi venesatamaksi.
Ylä-Normandia (Haute-Normandie) koostuu Ranskan alueista Seine-Maritimesta ja Euresta, ja ala-Normandia (Basse-Normandie) koostuu Ornesta, Calvadoksesta ja Manchesta. Normandian entinen maakunta käsitti nykyisen Ylä- ja ala-Normandian, sekä pieniä alueita jotka ovat nykyään Eure-et-Loirin, Mayennen ja Sarthen osia . Normandian nimi on johdettu Viikinkien ("Pohjalaiset") asuttamasta alueesta 1000–luvulla, ja se vahvistettiin rauhansopimuksessa 1100–luvulla. Frankkien hallitsijat yhdistivät Normandian ja Englannin toisiinsa puolentiosta vuosisadan Normanin valloituksen aikana Englannissa vuonna 1066.
Kesäisin highspeed matkustajalautta kulkee Dialettesta Alderneyyn ja Guernseyyn Manche Iles Expressillä.


Alderney opas

Alderneyn saari on osa Guernseyn Bailwickia ja on pohjoisin Kanaalisaari. Alderney sijaitsee noin 10 kilometriä länteen Ranskan satamakaupunki La Haagista, Cotentin niemimaalla Ranskassa, ja 20 kilometriä koilliseen Guernseystä. Alderney on samanlainen muiden Kanaalisaarten kanssa sen rikkonaisilla kallioilla ja hiekkarannoilla ja -dyyneillä. Saaren korkein kohta on 296 m merenpinnan yläpuolella. Saarella ja sitä ympäröivillä luodoilla on rikas kasvisto ja eläimistö. Puut ovat melko harvassa, sillä monet kaadettiin 1600–luvulla Alderneyn ja Casquetsin majakkojen polttoaineeksi. Puhuin, joita saarella vielä on kuuluu muassa kaalipuita, leudon ilmaston vuoksi - usein väärinkutsuttuja "palmuja" mutta oikeasti liljaperhettä, ja muutamia siroteltuja metsikköjä. Lunnit Burhoussa ja gannets Les ETACS ovat kävijöiden suosikkipaikkoja saarella.

Alderneylle pääseminen on melko helppoa. Alderneyn ja muiden kanaalisaarten, Ranskan sekä Poolen välillä on säännöllinen lauttaliikenne.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Manche Iles Express 10:20 11:15 55 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.