COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Manche Iles Express

Manche Iles Expressin lautat toimivat Kanaalisaarten ja Ranskan Normandian välillä. Yhtiö pyörittää myös useita saarten välisiä reittejä.

Manche Iles Express aloitti kanaalisaarien ja Normandian Manche-departementin välisen reitin pyörittämisen yhteistyössä Conseil Général de la Manchen kanssa vuonna 2005. Väliä kulkee kaksi huippunopeaa lauttaa: 245-matkaajan Granville ja 195 kapasiteettinen Victor Hugo, jonka huippunopeus on 32 solmua. Molemmilta lautoilta löytyy lentokonemaisia istuimia ja pikabaareja sekä tax free-kauppoja, joten lautat ovat täydellisiä lyhyille saartenvälisille matkoille.

Lautat lähtevät Ranskan Granvillen, Diéletten ja Carteretin satamista Jerseyhin, Guernseyhin, Sarkiin ja Alderneyhin. Manche Iles Express on täydellinen päiväretkille Ranskaan tai kanaalisaarille, sillä osa matkoista kestää vain 55 minuuttia.

Osoitteesta directferries.fi löydät Manche Iles Express aikataulut sekä hinnat ja voit varata Manche Iles Express lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Manche Iles Express vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Manche Iles Express kaikki reitit

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit