COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dublin - Liverpool on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Dublin satamaan Liverpool

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Englanti lautat sivullamme.

Dublin - Liverpool lauttaoperaattorit

  • 6 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Dublin Liverpool lautta arvostelut

 • "Tehokas"

  Kokonaisuudessaan hieno kokemus.

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Verkkainen matka"

  Täytyy tunnustaa että emme odottaneet innolla pitkää matkaa, mutta aika menikin todella nopeasti. Hytti oli supermahtava lyhyille torkuille ja siellä oli jopa suihku. Ruoka oli miellyttävä yllätys ja söimme hyvät fish&chipsit ennen kuin nousimme lautalta.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Dublinista Liverpooliin"

  Todella tyytyväinen tämän matkan palveluun. Hyvää ruokaa ja kaikki olivat kilttejä ja avuliaita. Matka oli pitkä mutta istuimet olivat mukavat.

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava tapa ylittää Irlannin meri"

  Mennessämme viimeaikaiselle lomallemme - kesäkuussa 2013 - Yorkshireen päätimme matkustaa P&O Ferriesillä Liverpooliin. Koska ylitys on 7/8 tuntia, päätimme ottaa yölautan joka lähti Dublinista klo 21:30 20. kesäkuuta ja palasi Liverpoolista klo 21:00 2. heinäkuuta. Se oli täydellinen. Tunsimme (rakastan laivamatkoja) että lomamme alkoi siitä hetkestä, kun nousimme laivaan. Olimme menomatkalla vain 1/10:stä autosta, tämä on ilmeisesti ylitys joka on suosittu rekkakuskeille. Paluumatkalla oli 6 autoa. Ruoka kuului lippumme hintaan joten istuimme alas, söimme juustoja, keksejä ja viiniä katsellessamme laivan lähtöä satamasta. Meillä oli ihana hytti, jossa oli ikkuna, ja saimme todella hyvät yöunet, heräsimme virkeinä, söimme kevyen aamiaisen klo 5:00 (!!) ja lähdimme tielle klo 6:00. Se oli lumoavaa. Meidän matkaseuramme oli erittäin miellyttävää, henkilökunta todella ihana ja erittäin avulias ja ystävällinen. Kaikkiaan erittäin, erittäin hyvä kokemus. Varmasti matkustamme tällä reitillä uudelleen. Kiitos!!

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Dublin satamaan Liverpool

Irlanti ja Englanti yhdistyvät reitillä Dublin Liverpool. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: P&O Irish Sea. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 7 tuntia 30 minuuttia.

Dublin Liverpool matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Dublin opas

Dublin on Irlannin pääkaupunki, joka sijaitsee Leinsterin maakunnassa koillisrannikolla, Liffey-joen suulla. Irlannin pääkaupunkiin tulee miljoonia kävijöitä vuosittain kokemaan kaiken mitä kaupungilla on tarjota. Kaupungin historia juontaa juurensa Viikinkien aikaan, ja yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on Dublinin linna, joka oli perustettiin vuonna 1204, Normanin hyökkäyksen jälkeen. Kaupungissa on myös Spire of Dublin, tai virallisesti nimeltään "Monument of Light". Se on 121,2 metrinen kartiomainen torni, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sijaitsee O'Connell Streetillä. Muita suosittuja maamerkkejä ja monumentteja ovat Mansion House, Anna Livian muistomerkki, Molly Malone -patsas, Christ Church katedraali, Pyhän Patrickin katedraali, Saint Francis Xavier kirkko Upper Gardiner Streetillä lähellä Mountjoy Squareä, Custom House ja Aras Uachtarain. Poolbeg Towers ovat myös ikonisia Dublinin piirteitä ja niitä on nähtävissä monissa paikoissa ympäri kaupunkia.

Moderni Dublinin satama sijaitsee molemmin puolin Liffey-jokea. Pääosa satamasta sijaitsee joen pohjoispuolella, East Wallin ja North Wallin lopussa, Alexandra Quayssä. Sataman osa, joka on joen eteläpuolella, on paljon pienempi ja sijaitsee Kyyhkystalon niemimaan alussa. Lauttaliikenne satamasta kulkee Holyheadiin Walesissa, Liverpooliin Englannissa ja Douglasiin Isle of Manissa.


Liverpool opas

Birkenheadin kaupunki sijaitsee Wirralin niemimaalla Metropolitan Borough of Wirral Merseysidessä, Luoteis-Englannissa. Se sijaitsee Mersey joen länsirannalla Liverpoolin kaupunkia vastapäätä. Kaupungin historia on vahvasti sidoksissa mereen, sataman ja sen myötä laivanrakennuksen kautta. William Laird, ja hänen poikansa John, olivat vaikutusvaltaisia kaupungin suunnittelussa. Kuten Edinburghin New Townissa, kohteet asetettiin ristikuvioon. Tämä ruutukaava on keskittynyt Hamilton Squarille, joka aloitettiin vuonna 1826, ja lukuun ottamatta Trafalgar Squareä Lontoossa, se sisältää eniten Grade I lueteltuja rakennuksia yhdessä paikassa Englannissa, kuten Birkenheadin kaupungintalon. Lyhyen matkan päässä Hamilton Squareltä on kaksi muuta merkittävää maamerkkiä: Admiralty tunnelin pääsisäänkäynti ja Woodside Ferry Terminal. Elokuvaan Chariots of Fire kuvattiin kohtauksia Woodsidessä, joiden oli tarkoitus edustaa Doveria vuonna 1920.

Lautat kuklevat Dubliniin, Belfastiin Pohjois-Irlantiin ja koko Merseyn suistoon.